Wpis z mikrobloga

@stanleymorison Ja nawet pamiętam, że profesor Dudek był typowany jako antysystemowy kandydat PIS na prezydenta, tylko nie mogę teraz tego znaleźć. Wygrał by w cuglach pewnie ale byłby niesterowalny przez Kaczyńskiego
  • Odpowiedz
@spiewana-pilka-nozna: Nikt nie jest obiektywny, ale tak jak wspomniałem, on nigdy nie próbował zniechęcać do jakiegoś kandydata, bo nie podobały mu się jego poglądy. Nie słyszałem, żeby mówił, żeby nie głosować na Mentzena bo to faszysta.

Zresztą, jak ktoś czytał jego książki to wie, że np chwalił PiS za sam pomysł (nie wykonanie) reformy sądownictwa, czy ganił Platformę za rozpoczęcie tego syfu m.in mianowaniem sędziów „na zapas”, czy samymi ocenami
  • Odpowiedz
Od początku mi to śmierdziało, gdy tylko Dudek postanowił się odsłonić i wytoczyć Nawrockiemu krucjatę, i jak dziś widać, miał rację w 100%.

@stanleymorison: co ciekawe, m.in. dzięki niemu Nawrocki ma doktorat.
  • Odpowiedz
No i weź pod uwagę, że złych rzeczy o Nawrockim mógł się dowiedzieć już po recenzji.

@forever__green: to zastanów się, jakim sposobem Nawrocki, którego zdolności intelektualne wszyscy widzą, mógł napisać i obronić doktorat na poważnej, państwowej uczelni. Bo ja za cholerę tego nie rozumiem.
  • Odpowiedz