Aktywne Wpisy

tesknilam_ +171
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +248
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

źródło: 1000007900
PobierzZresztą, jak ktoś czytał jego książki to wie, że np chwalił PiS za sam pomysł (nie wykonanie) reformy sądownictwa, czy ganił Platformę za rozpoczęcie tego syfu m.in mianowaniem sędziów „na zapas”, czy samymi ocenami
źródło: IMG_0957
Pobierz@stanleymorison: co ciekawe, m.in. dzięki niemu Nawrocki ma doktorat.
@forever__green: to zastanów się, jakim sposobem Nawrocki, którego zdolności intelektualne wszyscy widzą, mógł napisać i obronić doktorat na poważnej, państwowej uczelni. Bo ja za cholerę tego nie rozumiem.