Wpis z mikrobloga

Taka mnie naszła refleksja. @IntruderXXL mówił, jak to trenuje trójbój, szykuje się do najlepszego wyniku w historii świata. Schudł, zaczął cieszyć się życiem i trójbój spadł na dalsze miejsce xDD

Czyli lepiej się nie odchudzać, bo się okaże, że jest życie poza siłką xD Trzeba uważać na siebie.

#mikrokoksy
DywanTv - Taka mnie naszła refleksja. @IntruderXXL mówił, jak to trenuje trójbój, szy...

źródło: 919a113c-5d9d-4c96-8170-42fe5ba422d4

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DywanTv: i to jest właśnie ten problem, że człowiek czasami się pogubi i zapomina o tym co jest tak naprawdę najważniejsze. A oczywiście chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !!! ogromnym jak zwierz!!! kto nie ma masy jest nikim!!! chudzi moga isc na ryby!!! najwazniejsza jest wielkosc!!! jak jestes wielki rzadzisz!!!wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sra po rajtach i kazdy chce byc taki dzik
  • Odpowiedz
że człowiek czasami się pogubi i zapomina o tym co jest tak naprawdę najważniejsze.

@IntruderXXD: dobra dobra, to kiedy i gdzie te zawody? Bo zapomniałem, a pamiętam że coś już tam masz ustalone...
  • Odpowiedz
@IntruderXXD: @vostok @Boleslavic @DywanTv @dsomgi00 Odchudzanie akurat tutaj ma najmniejsze znaczenie. Zawsze pisałem szczerze teraz też bym chciał... ale nie mogę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bo rzeczy które się wydarzyły, które się dzieją nie nadają się do wrzucania do internetu, z ostatnich miesięcy to by można niezłą książkę napisać. Ale nawet gdybym to wszystko opisywał i wrzucał to uznany bym został za
  • Odpowiedz
@DywanTv:
spokojnie, to jest maraton a nie sprint, a tu chyba po prostu szykuje się ultra...

Szkoda trochę, że sporo "zarzutów" intrudera do świata trójboju i "polskiej sceny", towaru, kontuzji i różnych tematów wróciło mu bumerangiem.
Ale wciąż wierzę w te starty i super wyniki.
  • Odpowiedz
@DywanTv: ostatnia nadzieja w tobie, przechodzisz na westside wchodzisz na bombe jakies 150kg na wadze i r-----------z ten polski trójbój i zaczynasz nowa era na wykopie.

A tak pozatym jesli Intruder nie r---------i tej polskiej sceny to najbardziej bedzie mnie bolało że te brzyty czy inne jaguary (tych 2 pamietram na 100% ale pewnie bylo wiecej) będą się podniecać że mówili że kariera Intrudera nie wyjdzie poza wykop. Mam nadzieje
  • Odpowiedz