Aktywne Wpisy

maikeleleq +32
Chłop se w góry jedzie śmiechu warte

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
harrame +482
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji

źródło: obraz
Pobierz
Czyli lepiej się nie odchudzać, bo się okaże, że jest życie poza siłką xD Trzeba uważać na siebie.
#mikrokoksy
źródło: 919a113c-5d9d-4c96-8170-42fe5ba422d4
Pobierz@IntruderXXD: dobra dobra, to kiedy i gdzie te zawody? Bo zapomniałem, a pamiętam że coś już tam masz ustalone...
źródło: Kp4mlqAobPYUMuuiOABqPD21EYeSTxSl
PobierzBo rzeczy które się wydarzyły, które się dzieją nie nadają się do wrzucania do internetu, z ostatnich miesięcy to by można niezłą książkę napisać. Ale nawet gdybym to wszystko opisywał i wrzucał to uznany bym został za
spokojnie, to jest maraton a nie sprint, a tu chyba po prostu szykuje się ultra...
Szkoda trochę, że sporo "zarzutów" intrudera do świata trójboju i "polskiej sceny", towaru, kontuzji i różnych tematów wróciło mu bumerangiem.
Ale wciąż wierzę w te starty i super wyniki.
Tag autorski i lecisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Domyślam się że taki wielki d------y typ to mega zwraca uwagę i przyciąga dziwne akcje.
A tak pozatym jesli Intruder nie r---------i tej polskiej sceny to najbardziej bedzie mnie bolało że te brzyty czy inne jaguary (tych 2 pamietram na 100% ale pewnie bylo wiecej) będą się podniecać że mówili że kariera Intrudera nie wyjdzie poza wykop. Mam nadzieje
@IntruderXXD: xDˣᴰ
@dominges08: AMP 2069 prof. dr hab. n. med. inż. DywanTV ( ͡° ͜ʖ ͡°) (redukcjowane)
źródło: Screen_Shot_2017_07_13_at_1.09.20_PM
Pobierzźródło: image
Pobierz