Wpis z mikrobloga

@czemuztak: moim zdaniem w środę powtórzy swoje złe zdanie o Nawrockim, powtórzy swoje złe zdanie o Trzaskowskim, a jeśli ma trochę rozumu to z----e swoich kolegów Bossucka i Wiplera.

IMO nie ma szans na poparcie Nawrockiego bo wtedy chyba Wipler by czekał z takimi jasnymi deklaracjami, jakie złożył wczoraj.
  • Odpowiedz
@czemuztak: myślałem, że na ostatni tydzień, już po swoich wywiadach, memcen całkowicie zniknie.
A tu nie dość, że zdominował pierwszy tydzień to jeszcze w drugim nadal wydaje się najważniejszym kandydatem, mimo, że nawet nie startuje.
Ustawił się, nie ma co xD
  • Odpowiedz
@czemuztak: sytuacja z perspektywy Mentzena wygląda tak, że zdobył własną osobą największe poparcie dla Konfy w historii, a PiS i jego farbowane lisy w postaci Wiplera i Bosaka mówią mu, że ma się ukorzyć przed Wielkim Bu bo jak nie to nie jest prawdziwym konfederatą i w ogóle zdrada
  • Odpowiedz
@czemuztak:

im predzej to zrozumiecie

oni nie zrozumiaja nigdy, pis to autorytarna partia wodzowska, ona nie ma sojuszników, ona ma poddanych. Jak jesteś swój to cie ozłocą ale jak tylko się sprzeciwisz to lecisz do piachu

Dlatego realnie jedyna szansa dla Konfy to koalicja z PO, PiS ich pożre.
  • Odpowiedz
  • 6
@dumblecunt: też uważam, że powie że jeden i drugi są słabi, jego p--o raczej nie namówi na głosowanie na Karolka, tylko na olanie wyborów. Więc trzeba iść na wybory.
  • Odpowiedz
@czemuztak: Uuu, grubo. Najlepsze, że gdyby pisowskie szumowiny zamknęły mordę, to pewnie Krzysio, Wipler i reszta ekipy namówiliby Sławka do lepszego potraktowania a być może nawet przekazania poparcia Nawrockiemu. Atakując go frontalnie sami na siebie ukręcili bata, to znakomita wiadomość dla Trzaskowskiego.
  • Odpowiedz
@czemuztak co ciekawe, Bielan ma kosę z Wiplerem. 2 miesiące temu stracił immunitet i będą się sądzić o pomówienie. Można się pogubić w tych sojuszach/kosach
  • Odpowiedz
@czemuztak: Co do tego "niezbyt lotnego osiłka" wystarczy sobie obejrzeć spotkanie Nawrockiego u Mentzena. Mentzen zastawiał na niego naprawdę oczywiste pułapki, jak te z podatkiem katastralnym, stopami procentowymi a inflacją, ustawką kiboli. A Nawrocki w każdą bezmyślnie wchodził.
Dla porównania z Trzaskowskim próbował podobnych sztuczek, ale ten od razu je zauważał i doprecyzowywał, o co konketnie Mentzen pyta oraz nie mówił niczego, czemu za chwilę sam musiałby zaprzeczać.
  • Odpowiedz
Właśnie takiej prawicy chcę. Nie oszołomów, oszustów, krętaczy. Myślę że naprawdę Mentzen wierzy w to co mówi. Ale wie też żę ludzie mają różne poglądy. Zamiast polaryzować, przez chwilę Mentzen złączył wszystkich. "Ja nie wierzę w dobre intencje ruchu LGBT" - mówi Mentzen, "a ja wierzę" - mówi Trzaskowski. To idziemy na p--o. A tymczasem PIS? Reprezentuje dosłownie wszystko to co najgorsze w polityce - oszustwa, krzyki że to inni kradną, kłamstwa
  • Odpowiedz