Wpis z mikrobloga

@krzyso xD moim pierwszym językiem jest angielski więc dla mnie czytać coś takiego to jak pić gorącą herbatę na koniu podczas galopu a i tak brak tu sensu, można najwyzej przyswoić pobierzne informacje wystarczające hindusowi w call center ale zero tu konkretnego sensu i heheszkow raczej cringe joke xD
  • Odpowiedz
@Janek_z_Bursztynu: Cześć. Jestem z Polski, chciałbym żebyś komunikował się ze mną czystym polskim. Zachowujesz się jakbyś znał ten język jak kurtyzana wspinaczkę alpejską i nie ukrywam, ciężko mi cię zrozumieć. Czekam na poprawę twojej wiadomości, żebyśmy mogli z szacunkiem kontynuować rozmowę.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn urwa typie ale wiem o rozumiem to doskonale w tym błędy ortograficzne, stylistyczne i literówki BO SAM JE ROBIE PISZĄC PO POLSKU ale to jest tak napisane w tylu "ty byc moja przyjaciela" że pakistanczyk po roku w Anglii dostał by downa czytając to xD tu nie ma w ogole sensu
  • Odpowiedz
@Janek_z_Bursztynu: Masz podstawowe problemy z ortografią, składnią i interpunkcją. O czym my dyskutujemy? Chcesz poprawiać kogoś chwaląc się swoją znajomością języka angielskiego, podczas gdy nie znasz swojego języka ojczystego. Gratulacje, jesteś gość. Teraz w---------j ćpać dalej, bo swoim ćpunskim ziomkom pewnie imponujesz i to jest środowisko, w którym powinieneś pozostać.
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn problem w tym, ze wy w ogóle nic nie lapiecie jesli chodzi o angielski, co prawda jest tu na wykopie sporo ludzi, ktorzy znają angielski doskonale ale typie, to tak jak by typy z bangladeszu cieszyli się, że rozumieją polskie żarty bo przeczytali z bledami "chyba ty" xD dosłownie ¯_(ツ)_/¯ noe dość, że czerstwy syf napisany przez jakiegoś rumuna to jeszcze totalnie bez sensu
  • Odpowiedz
@Janek_z_Bursztynu:

wiesz co by mi zaimponowało? Jak byś wyjął kij z d--y przemądrzały pyszałku z IQ kromki chleba ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

nom

o kurde ktoś tu zrobił mema znając angielski jak kurtyzana wspinaczkę alpejską xD
  • Odpowiedz