Wpis z mikrobloga

Jaki jest normalny okulista w #szczecin który zrobi mi badanie na c+e, z tym że mam oczopląs i w wnmedica i womp okuliści to jakieś szury którzy od wejścia mówią ze ja nie widzę i wypisują mi negatyw?
Jest ktoś kto serio nie liczy tylko na kasę?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@richr na felczaka ale ciężko się dostać bo pani ma chyba z 90 parę lat, jest w gabinecie może za parę, paręnaście godzin w tygodniu i nie idzie się dodzwonić xD ale nie robi problemów 😎
  • Odpowiedz
@richr: na 3 maja jak coś też unikaj babka jest walnięta, mojemu robiła problemy gdzie C+E ma szmat czasu xD wkręciła sobie że ma daltonizm i musiał iść do kogoś innego :D
  • Odpowiedz
@krucjan: Chyba nieaktualne, jeśli chodzi o Pani Dr Dzieszuk. Próbowałem się do niej dodzwonić parę miesięcy temu, ale nie ma takiego numeru. Znajomy, który do niej regularnie chodził, powiedział, że Pani już nie ma wśród nas. Faktycznie u niej ślepy mógł załatwić pozwolenie na latanie F-16.
  • Odpowiedz
@richr: na 3 maja jak coś też unikaj babka jest walnięta, mojemu robiła problemy gdzie C+E ma szmat czasu xD wkręciła sobie że ma daltonizm i musiał iść do kogoś innego :D

@moniuszki: Byłem w lutym i potwierdzam. Starsza pani ma mocne fiksacje na punkcie różnorakich wad wzroku. Czy słuszne, to nie wiem.
  • Odpowiedz