Aktywne Wpisy

dominowiak +170
#heheszki #kolej #ciekawostki
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
źródło: image
Pobierz
Hrabiadraczula +531

Ten portal zawsze zaskakuje
@Greensy: A kto tu mówi o trzepaniu?
Chodzi o to że w grach już nie można pokazać najnormalniejszych rzeczy które widzi się na co dzień w tym wypadku to ubiór tej postaci.
I tak stoją za tym lewicowe ideologie, które są promowane w grach. Jest to żałosne bo nie da się stworzyć wiarygodnej historii w której ludzie nie zachowują się jak ludzie.
Tego typu tekstami pokazujecie tylko
ale jak wszystko było pod światopogląd który tobie pasuje to było wszystko w porządku?
Chcę historii z całym spektrum ludzkich zachowań a nie propagandę która coś promuje i usuwa niewygodne rzeczy.
@michalgrande: Chcę żeby gry nie promowały niczego tylko skupiały się na opowiadaniu wiarygodnych historii.
W dobrych historiach może być wszystko nagość też, zależy czego chcą artyści ale dzisiaj to nie ważne bo firmy działające pod DEI narzucają artystom co można a czego nie można.