Aktywne Wpisy

Essapierds2007 +30
To jest chyba jakiś żart. Kupiłem najbardziej polecany model przez wykopków z #modameska i zobaczcie jak to wygląda. To tak ma leżeć? Mam 18 lat i chcę być wyglądać modnie. #kiciochpyta

źródło: comment_qOR5xYw7S75dR5qJLtxVb8fwjkf2j5Bb
Pobierz
PetalMind +181
Na pytanie widza pod tytułem: jak jako katolik mogę zagłosować na Karola Nawrockiego który podstępem zdobył mieszkanie od starszej osoby, brał udział w ustawkach, zażywa u----i w trakcie debaty
odpowiedział, że katolik powinien przeczytać 10 przykazań i tam znajdzie odpowiedź który z kandydatów będzie stał na straży dekalogu xD
Panie prezydencie Duda przekonał mnie pan, głosują na Trzaskowskiego który bardziej przestrzega dekalogu niż katolik Nawrocki xD
#wybory #polityka #debata
Nic o LGBT nie ma.
6. Nie cudzołóż
7. Nie kradnij
10. Nie pożądaj rzeczy bliźniego swego
2. Nie będziesz brał imienia Pana Boga swego nadaremno
Nawrocki złamał tyle punktów dekalogu co Trzaskowski zaakceptował punktów Mentzena.
@12lat25cm: jak ja szanuje pana Rymanowskiego za zadawanie takich pytań na wizji. Kościół i rózni znani "katolicy" jak ordo iuris albo nawet nasz Duda bardziej lub mniej pokrętnie agitują za Batyrem, a to przecież sprzeczność. Złodziej, przyjaciel naziola i bezwzględny bandzior ma chyba niewiele wspólnego z
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@mk321: ja znam fragment nie z dekalogu ale z Biblii: "Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili" - to w temacie odczłowieczania homoseksualistów przez PiS ale też zostawienia starca bez opieki przez Batyra i innych świństw, jak działania "katolika" Mateckiego
Bracia najmniejsi to też zwierzęta, a urządzanie braciom najmniejszym czegoś gorszego od Auschwitz chyba Jezuskowi się nie spodoba
No tak średnio bym powiedział. Wiesz co znaczy cudzołożenie? Jak jeden gej z drugim (swoim), to gdzie tu widzisz cudzołożenie?
Pismo Swiete wyzej niz Konstytycja? Taliban
Komentarz usunięty przez autora
Nadal nie wiecie co oznacza
- Słownik, jak nie znacie znaczenia słów.
- Komentarz bezpośrednio nad waszym, który to wyjaśnia.
źródło: 1000046744
Pobierz"Kochaj bliźniego swego jak siebie samego."