Wpis z mikrobloga

Duda u Rymanowskiego na radio zet przeszedł sam siebie xD
Na pytanie widza pod tytułem: jak jako katolik mogę zagłosować na Karola Nawrockiego który podstępem zdobył mieszkanie od starszej osoby, brał udział w ustawkach, zażywa u----i w trakcie debaty
odpowiedział, że katolik powinien przeczytać 10 przykazań i tam znajdzie odpowiedź który z kandydatów będzie stał na straży dekalogu xD
Panie prezydencie Duda przekonał mnie pan, głosują na Trzaskowskiego który bardziej przestrzega dekalogu niż katolik Nawrocki xD
#wybory #polityka #debata
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@12lat25cm: A może on nie chce aby Nawrockiego nazywany 2-gim Dudą. Duda jest tylko jeden i dlatego tak powiedział. W końcu tylko on i Oluś jak to on podkreślał 2 razy wygrywali wybory prezydenckie z rzędu. Po co kusić los i dać szansę Tadkowi vel Karolowi na to samo
  • Odpowiedz
@12lat25cm Duda aż taki głupi nie jest i do tej inteligentniejszej części wyborców puścił oczko, bo :
6. Nie cudzołóż
7. Nie kradnij
10. Nie pożądaj rzeczy bliźniego swego
2. Nie będziesz brał imienia Pana Boga swego nadaremno

Nawrocki złamał tyle punktów dekalogu co Trzaskowski zaakceptował punktów Mentzena.
  • Odpowiedz
jak jako katolik mogę zagłosować na Karola Nawrockiego który podstępem zdobył mieszkanie od starszej osoby, brał udział w ustawkach, zażywa u----i w trakcie debaty

@12lat25cm: jak ja szanuje pana Rymanowskiego za zadawanie takich pytań na wizji. Kościół i rózni znani "katolicy" jak ordo iuris albo nawet nasz Duda bardziej lub mniej pokrętnie agitują za Batyrem, a to przecież sprzeczność. Złodziej, przyjaciel naziola i bezwzględny bandzior ma chyba niewiele wspólnego z
  • Odpowiedz
@why1sthat: jak pocisnął skoro w tym samym wywiadzie powiedział, że Nawrocki jest jego kandydatem i absolutnie nie żałuje udzielonego mu poparcia, i jeszcze coś na temat błędów młodości i tego, że patrzy na to jaki człowiek jest teraz XD
  • Odpowiedz
7. Nie kradnij.

Nic o LGBT nie ma.

@mk321: ja znam fragment nie z dekalogu ale z Biblii: "Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili" - to w temacie odczłowieczania homoseksualistów przez PiS ale też zostawienia starca bez opieki przez Batyra i innych świństw, jak działania "katolika" Mateckiego
  • Odpowiedz
@szybki-bill1: ba, to jest idealny wers, który pokazuje dlaczego Ci wszyscy hodowcy norek na futra(kumple Zajączkowskiej, i katolickie taliby przy okazji) powinni trafić do piekła XDDDDDDD

Bracia najmniejsi to też zwierzęta, a urządzanie braciom najmniejszym czegoś gorszego od Auschwitz chyba Jezuskowi się nie spodoba
  • Odpowiedz
@neo_1995

Nie cudzołóż sie chyba zalicza do LPG

No tak średnio bym powiedział. Wiesz co znaczy cudzołożenie? Jak jeden gej z drugim (swoim), to gdzie tu widzisz cudzołożenie?
  • Odpowiedz