@typ53B bo nie musi się tłumaczyć za kibola i patusa. Zrozumcie, że to Nawrocki jest słabym i miernym człowiekiem, który jest kontrolowany przez nałóg. Tutaj nie chodzi o to czy ktoś zapali trawę i mu wyjdzie test narkotykowy. Tutaj idzie o to, że gość nie potrafi wysiedzieć godziny bez wkładania czegoś w dziąsło. On zgrywa twardziela, wielkiego maczo, a psycha sitting jak nie wsadzi wora do gęby
@typ53B powiedz szefowi że ta narracja nie ma ssania. Nawrocki jest uzależniony i się tego wypiera. Przykre to jest że ktoś się daje s-----ć i agitować w taki sposób za ćpunem. Żal mi ciebie, tak normalnie po ludzku.
@typ53B a gdzie ja napisałem że bral cos nielegalnego? Mnie to eali co Nawrocki brał, tytoń w postaci snusu czy coś innego. Nikotyna dziala na OUN podobnie jak heroiną czy k-----a, jest legalna ale nadal jest narkotykiem. I żebyś mnie lepiej zrozumial. Jakby jarał sobie w domu, bral te woreczki w domu to nie byłoby problemu. Problem pojawia się wtedy, gdy nałóg Nawrockiego przeszkadza mu w codziennym życiu i musi zaaplikować
@xkajteqx a ja mam to w dupie. Za to nie mam w dupie kandydata który boi się narkotestów, który obraca się w towarzystwie znanego z skandali narkotykowych i sam też był oskarżany o niuchanie koko.
Dlaczego potężny chad czaskoski boi się narkotestów? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@typ53B tylko nie mieli delirki na wizji i nie musieli walnąć grzdyla tu i teraz albo coś rozniosą
źródło: e892547eecd2c49e9ddfd738fdceec95
PobierzZa to nie mam w dupie kandydata który boi się narkotestów, który obraca się w towarzystwie znanego z skandali narkotykowych i sam też był oskarżany o niuchanie koko.