Aktywne Wpisy

MosleyOswald +264

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dam115 +499

źródło: temp_file2298014385264197039
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file2298014385264197039
PobierzWykop.pl
źródło: 9v60ti
Pobierz@lagomorph: Skończyłeś jakąś filologię żeby się wypowiadać na takie tematy? A o PLL LOT ktoś kto kto głosuje na kandydata PO i popiera ich pomysły nie powinien się wypowiadać głośno bo gdyby był podtrzymany stan z poprzedniej ich kadencji w poprzednich latach to dziś by już te linie nie istniały...
Dlatego kandydaci mają sztaby żeby nie gadać kompletnych głupot chociaż praca jest
@Mitur: Dlaczego kłamiesz? Przecież to rząd PO uratował LOT przed plajtą.
@editores: Rząd uratował? Rząd to doprowadził do upadku, pieniądze na długi były z EU a wychodzenie z kryzysu to już nie były czasy rządów PO. Też skończyłeś filologię żeby się wypowiadać w temacie co jest możliwe, a co nie?
RZĄD A NIE UNIA. przepisz to sobie ilka razy.
To miało swoje konsekwencje i LOT przez to, że uzyskał pomoc publiczną miał obciętą siatkę połączeń - decyzja Unii.
Powtarzaj kilka razy - UNIA nie dała pieniędzy, a kazała obciąć siatkę
@editores: Nie rozumiem jak można w roku p-------ć że "rząd Tuska" przekazał jakieś pieniądze - to są NASZE pieniądze na zasypanie dziury która powstała w wyniku nieudolnego zarządzania przez x lat. Chwalenie się "sukcesem" wynikającym z własnej nieudolności chwały nie daje.
Ojoj, czyli juz nie unia dała kasę, tylko NASZA kasa. ;)
Może nasza, ale to rzad nią dysponuje.
@Mitur: To o tobie. Udowodniłem ci KŁAMSTWA i zamiast przeprosić jeszcze pyskujesz.
jeszcze wklej coś od tego pisowskiego "eksperta" Wilka.
@editores: Potenrzna PO która zagwarantowała dzięki swoim rządom stabilizację na światowych rynkach. Wystarczyło w 2015 roku zasiać ozimy żeby w żniwa 2016 zebrać pszenicę. Już takiej komedii to jeszcze nie słyszałem.
weź spier... i nie zawracaj mi głowy KŁAMCO i błaźnie.
@editores: co ma filologia do tego? Możesz oświecić? xD