Wpis z mikrobloga

Śmiesza mnie portale typu gowork gdzie można poczytać komentarze o danej pracy

Z prostej przyczyny, jak ktoś jest zadowolony z swojej pracy nie ma potrzeby pisania litanii o tym w internecie a swoje wszystkie żale wysrywaja ludzie którzy się np nie nadają i ich zwolnili albo jacyś sfrustrowani swoim życiem że za prostą pracę na produkcji chcą zarabiać kokosy xD

#pracbaza #praca #gowork
Herato - Śmiesza mnie portale typu gowork gdzie można poczytać komentarze o danej pra...

źródło: IMG_4884

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herato: jest właśnie na odwrót niż myślisz. nie warto korzystać z tego portalu nie dlatego, że zamieszczają na nim komentarze jedynie osoby sfrustrowane, ale dlatego, że te komentarze mogą być usuwane przez pracodawców o ile wejdą w odpowiednią kooperację z gowork. U mojego poprzedniego pracodawcy wszystkie negatywne komentarze były usuwane i od 2 lat ciągle mą taką samą średnią ocen, mimo że rotacja jest ogromna i mimo że sam zostawiłem
  • Odpowiedz
@cyconiusz: tak, zwykle to są januszeksy, których szefowie nie znają się na internetach. albo po prostu firmy, które mają wywalone na oceny w internecie, bo zatrudniają tymczasowych pracowników do zbierania truskawek w niemczech i zawsze ktoś się zgłosi.
  • Odpowiedz