Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Felixu: puknij się w łeb chłopie. Dzieci to jest największe szczęście jakiego można doświadczyć. Co prawda czasem jest drogo, czasem ciężko, ale nic nie jest wstanie przebić radości z obserwacji ich dorastania, rozwoju czy choćby chwili jak synek przychodzi się przytulić i na ucho mówi: tato jesteśmy najlepszymi ziomalami . Wiem co mówię
  • Odpowiedz
@BHN_LLU a przy okazji użeranie się z jego humorkami, babranie się w głównie i wielki zong, że po drodze coś poszło nie tak i po 20-30 latach mamy pasożyta na głowie, który nie szanuje nikogo z rodziny.
Wiem co mówię
  • Odpowiedz
@Wixonejo: ktoś napisał posta, ja odpowiedziałem tak samo jak Ty, Z tą różnicą że ja wiem o czym piszę, bo byłem zarówno szczęśliwym singlem, podróżującym po świecie i imprezującym... jak i teraz jestem ojcem,
Ty zapewne siedzisz u mamy, albo z babą w kawalerce i próbujesz mnie uświadamiać że nie mam racji nie mając pojęcia jaką radością w życiu jest ojcostwo.

Nie mam zresztą zamiaru dyskutować, na pewno Twoja racja
  • Odpowiedz
@BHN_LLU pudlo- ani kawalerka, ani u mamy. Ale jaśnie wielce pań oświecony ojcostwem będzie głosił swe farmazony bo nie podoba mu się, że ktos realnie podsumował szopkę komunijna i wydawanie kasy dla szpanu w restauracjach.
  • Odpowiedz