Wpis z mikrobloga

Założyłem foliową czapeczkę i przejrzałem trochę fot Nikodema "Nikosia" Skotarczaka. Trzeba przyznać, że dziwny zbieg okoliczności: to samo miasto, lata by się zgadzały, no i fascynacja Nawrockiego życiem Nikosia (aż napisał o nim książkę). Jest to jego stary, czy nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #wybory #nawrocki
klawiszs - Założyłem foliową czapeczkę i przejrzałem trochę fot Nikodema "Nikosia" Sk...

źródło: 6266a60d56e87_o_medium

Pobierz
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 175
@klawiszs: drążcie temat bo wychodzi na to że Batyr woli się skupiać na matce, ojciec był niezbyt blisko "Tata nie był tak wrażliwym gościem, ale do ojca miałem taką miłość uciekającą, bo ja nie nadążałem za swoim ojcem, były takie momenty, że przez kilka lat go nie widziałem, gdzieś wyjeżdżał (...). On spędzał ze mną czas, ale nie tak dużo, jak moja mama. (...) Czasami nie widziałem, gdzie jest, co
  • Odpowiedz
  • 183
@klawiszs: jakby wykopki pracowały w służbach to juz mielibyśmy ekshumacje Nikosia w celu pobrania próbki DNA i włos Batyra z debaty, ale tak, trzeba znaleźć jakieś inne sposoby ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 129
@klawiszs: Co ciekawe żona nikosia podobno pozwala nałrokiego o naruszenie dóbr osobistych w książce batyra. Jeśli faktycznie ją tam zjechał to mogłoby się kleić z Twoją teorią. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@walciak: Nawrocki urodził się w 1983 r., a Nikoś wyjechał do Niemiec w połowie lat 80-tych i wrócił do Polski w 1990 r. Nikoś miał w sumie 4 żony, oficjalnie 5 dzieci i bardzo prawdopodobne, że jeszcze więcej bękartów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz