Już wiem czemu Stanowskiego aż tak zabolał występ Trzaskowskiego u Mentzena i jego późniejsze p--o. Systematycznie budował narrację wspierającą Nawrockiego, jako takiego, że jest najbardziej przystępny do ludzi, że napiłby się z nim piwa, że nie jest spięty i umie w small talk. Jego wzruszająca opowieść o tym, że Batyr w niego zwątpił, nijak się ma do służalczego występu u Mentzena, do sztywnych, wyuczonych klepanek w wywiadzie, na debacie i późniejszych zachowaniach. Stanowski wie, jako zreczny biznesmen, który zawsze zostawia sobie koło ratunkowe w postaci delikatnej krytyki innego kandydata, że w oczach wielu osób myślących jednak postawił na złego konia. Że przesadził. Że jego mit o uległym Rafale, który boi się wyjść do ludzi upadł. On nie ma złości w kierunku sztabu Trzaskowskiego, bo przecież robią co mogą, żeby wygrać wybory. Jedyne czego się boi, to że zostanie zmarginalizowany, zrownany z republiką. I tego, że Mentzena chcąc budować swój kanał, przycmi #kanalzero, do którego roscil sobie prawa jedynego "obiektywnego" medium w internecie. #poltyka #wybory stanowski #menzten #polityka
@BlueDarkMoon: Stanowski nie wyczuł kiedy przestać agitować, lubię jego kanał oraz głosuję na Trzaskowskiego, ale jeśli po wyborach będzie dalej tak upolityczniony, to podziękuję.
@BlueDarkMoon: to prawda, Stanowski gadał cały czas, że Nawrocki swój chłop, można z nim wyjść na p--o i pić do rana, a Trzaskowski taki zamknięty, z ludźmi nie gada. I Stanowski obudził się w niedzielę po melanżu, otworzył Internety a tam wszędzie Trzaskowski z Mentzenem na piwie xD
@BlueDarkMoon: Ale jak to Trzaskowski nie poszedł po spotkaniu z Mentzenem na godzinną sesję u psychologa tylko na p--o do pubu tegoż samego Mentzena? ( ͡°͜ʖ͡°)
@BlueDarkMoon: szczerze to u mnie u Stanowskiego poszedł unsub i to przez wywiad z Mentzenem ostatni, Mazurka po prostu nie da się słuchać, beznadziejne pytania, wpiedd4lanie co chwila swoich dziaderskich 3ch groszy, ja bym wyszedł z siebie na miejscu Mentzena, Mazurek to musi być ktoś w stylu oficera prowadzącego, jak można takiego d3bila zatrudniać? Stanowski sam na sam, z notatkami, cytatami, ujawniania p--------o polityków typu "czasy się zmieniły",filantropia - ok,
@Vampire007 Mazurka nie dalo sie sluchac jak byl w rmfie i przez to nikt z KO tam nie chodzil. Zostal wyalienowany jak Lukaszenko (xD) i przez to wepchniety w ramiona PiSu. Nastepnie pojawila sie okazja kanalu zero gdzie kontynuuje, z coraz wieksza sila. A obecnie poczul sie zbyt pewnie i nie widzi umiaru w propagandzie bo nawet nornicy ja widza.
. I tego, że Mentzena chcąc budować swój kanał, przycmi #kanalzero, do którego roscil sobie prawa jedynego "obiektywnego" medium w internecie.
@BlueDarkMoon: Nie no bez przesady. Zasięgów może będzie zazdrościł, ale te kanały będą zawsze innymi kategoriami. Niezależnie jak obiektywny w praktyce będzie kanalzero to kanał Mentzena jest oficjalnie kanałem polityka.
no i w dodatku miał ponad 600k osób na live
@BlueDarkMoon: Nie no bez przesady. Zasięgów może będzie zazdrościł, ale te kanały będą zawsze innymi kategoriami. Niezależnie jak obiektywny w praktyce będzie kanalzero to kanał Mentzena jest oficjalnie kanałem polityka.