Wpis z mikrobloga

Ja myślę że PIS tym Nawrockim prowadzi eksperyment, jak bardzo można upodlić swój elektorat, i Polaków. Robią eksperyment, jak bardzo twardy elektorat jest twardy.
Koleś zajumał kawalerkę, chodził na ustawki, ma powiązania z gangusami, bierze niedozwolone rzeczy, bo nie potrafi wytrzymać paru godzin, do tego u mentzena na wszystko sie zgadza xD Serio, to kurde eksperyment.

#przemyslenia #polityka #bekazpisu
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@new-object: ja mam inną teorie. Kaczi wybiera ludzi na stanowiska, na których ma haki i dzięki nim może nimi sterowac. Na karolka miał całą szafę materiałów, tylko nie przewidział tego, że ujrzą one światło dzienne jeszcze w kampanii wyborczej.
  • Odpowiedz
bierze niedozwolone rzeczy

@new-object: ze wszystkim mogę się z tobą zgodzić poza tym fragmentem. Póki co nie udowodniono mu brania niczego niedozwolonego (aczkolwiek dopuszczam taką możliwość, bo to podejrzany typ), a jeśli odnosisz się do snusu tudzież saszetek nikotynowych, to są one dozwolone. To, że wygląda to tragicznie z PRowego punktu widzenia branie go na debacie to zupełnie inna sprawa.
  • Odpowiedz
@rzuf22: dzięki za obszerne wyjaśnienie, tylko dalej mi coś nie gra.
Szef sztabu Nawrockiego sam napisał, że to był snus.
Pewnie dlatego dyskusja jest cały czas na temat snusu, po który trzeba jechać na granicę albo ktoś musi mu przywieźć i sprzedać, a to już byłoby nielegalne.

To jaka jest różnica między jednym a drugim? Bo działanie mają z tego co rozumiem identyczne (lub prawie identyczne). Czemu naturalne jest zakazane,
  • Odpowiedz
Szef sztabu Nawrockiego sam napisał, że to był snus.

to był snus. Szef sztabu potwierdził.

@new-object: @szybki-bill1: bo potocznie nazywa się jedno i drugie snusem. Tak samo jak na adidasy mówimy adidasy, nawet jeśli nie są to buty tej firmy. Czy na serek górski i oscypek mówimy potocznie oscypek lub obwarzanek i precel krakowski mówimy po prostu obwarzanek. Sami Szwedzi mówią na jedno i drugie snus. Co więcej, niektóre marki
  • Odpowiedz
@new-object: to prawda, ale nie idźmy w stronę republiki rzucając oskarżenia bez dowodów. Inna sprawa, że do tego odniosłem się w innym komentarzu: https://wykop.pl/wpis/81657813/impreratorka-przemawia-a-ten-wali-w-dziaslo-prosze#283258951
@rzuf22 +1
@rigczuu: osobiście nie szedłbym aż tak daleko. Mógł to być snus, tylko w kadrze się tak ułożyło, że dziwnie to wyglądało, może dlatego, że kitrał go gdzieś w bardziej dyskretnym miejscu. C--j wie. Jednak na jednym filmie bardziej zwróciło moją uwagę to jak to aplikuje, bo
  • Odpowiedz
@new-object: bardziej chodziło mi o ludzi z większą liczbą zwojów niż koń, niekoniecznie władzę i polityków przeciwnych pisowi. Imho nie ma sensu zniżać się do ich poziomu jednocześnie krytykując ich za to, bo byłaby to hipokryzja, a tego nie lubię
  • Odpowiedz