Aktywne Wpisy

waro +70
Wymęczyłem 2 sezon... ze szczególnym naciskiem na słowo "wymęczyłem".
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
1 sezon był dla mnie po prostu ok. Nie porwał, ale dał trochę przyjemności. Za największą jego wadę uznałem dosyć małą ilość humoru sytuacyjnego. Ot, cały sezon to był taki zbiór skeczy, mniej bądź bardziej udanych.
W 2 sezonie zmienia się to diametralnie... i wyszło po prostu fatalnie.
I
źródło: images
Pobierz
uncle_freddie +126
Skok na 2,00 m podczas tokijskiej ulewy, który dał Marii Żodzik rekord życiowy i wicemistrozstwo Świata (。◕‿‿◕。)
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif
MIRROR: https://streamin.me/v/6180ceb3
#lekkoatletyka #lekkoatletykagif

@jozef-dzierzynski: sądząc po jego reakcji, dokładnie to co powiedział Mentzen i napisałem w wpisie
Przykład - trzaskowski mógł napisać np ze czesto z nim rozmawia a mentzen zrozumiec to jako że są prawie przyjaciolmi, mimo ze trzaskowski tak go nie nazwal
@jozef-dzierzynski: no właśnie tak, to Trzaskowskiego książka, więc wie najlepiej co miał namyśli pisząc o swoich stosunkach z tym gościem, gdyby coś się nie zgadzało, na pewno od razu wytknął by to Mentzenowi, jeśli nie on, na pewno ktoś
@SmokStarodawny: brał, co zreszta mu Trzaskowski jasno wypomniał, np manipulował w temacie glosowania nad traktatem lizbonskim. Z tego powodu wlasnie pytam, co dokladnie bylo napisane, jaki jest cytat.
@jozef-dzierzynski: ale a propo tego, rozmawiali o tym wlaśnie podczas tej wczorajszej rozmowy? nie wychwyciłem tego a brzmi ciekawie
@SmokStarodawny: uwierze jak zobacze cytat z ksiazki, moze mentzen zle zrozumiał tak jak to o traktacie lizbonskim?
@jozef-dzierzynski: ok, przejrzę sobie :)
@jozef-dzierzynski: wtedy na pewno czujny Trzaskowski by go upomniał, że manipuluje, chyba nie uważasz, że wiesz lepiej co jest zapisane w książce niż
@SmokStarodawny: i moim zdaniem go upomniał mówiąc że nie mówił (w książce) czy jest przyjacielem czy nie. To zdanie mozna rozumieć dwuznacznie, dlatego potrzeba cytatu z ksiazki zeby wyjasnic kto ma racje