Aktywne Wpisy

wfyokyga +21
Hiroszima przed i po bombu
źródło: temp_file776581206078903049
Pobierz
jmuhha +4
Najgorsze w wykończeniówce jest to, że w niedzielę rano zamiast do kościoła kładziesz penele ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000019792
Pobierz

źródło: temp_file5685140670416930047
Pobierz@why1sthat: desperackie gaszenie pożaru
Mam nadzieje że szersza publika dotrze do tego posta xD
w konfie kolejny raz dzieje się coś bardzo dziwnego ogólnie.
Na razie to emocje i zamęt, mam
@CT-5555: czy ktoś się jeszcze na to łapie? nawet jak była debata trzasek kontra nawrocki to trzasek powiedział żeby przestał udawać że nie jest od pisu i przestał. gdyby nawrocki był niezależny to by miał z 2%. nikt w to już nie wierzy i pytanie czy za kolejna lata ma sens robić ten sam numer. Ogólnie pomysł by brać kogoś z czystą
https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/2256331,1,niewygodna-dla-pis-historia-zielony-lad-i-zielone-swiatlo-od-morawieckiego-tak-bylo.read
A co zrobi, to bym tak do przodu nie wybiegał. Jego przeszłość, a także choćby to zażywanie nikotyny, tzn tych snusów na wizji, świadczy że jest to troche
@CT-5555: Moim zdaniem to nie ma znaczenia bo i tak zagłosuje tak jak mu ktoś z pisu każe. I trzasko podobnie z KO ale on się tego nie wyparł
"zagłosuje" to złe słowo bo prezydent nie głosuje a może vetować.
@tubkas12: no nie, choć próbował lawirować troche, tzn ani sie nie zgodził z postulatami, ani ich nie odrzucił. W pewnym sensie wyszedł bardziej wiarygodnie, ale myśle że Mentzenowi nie o to chodziło, ciekawe jak podsumuje te swoje wywiady.
Mam kupiony mentoring u phila za grube pieniadze, on jest wolnościowcem, gościu od krypto i teraz ostatnio sobie czytam co on robi na twitterze. Zawsze był taki że krytykował i pis i po ale ostatnio widzę u
Miło było pogawędzić z kimś kto ma inne preferencje polityczne, a nie zieje jadem ani poczuciem wyższości, miłego wieczoru.
naprawdę ten kraj w obecnym stanie byłoby łatwo podbić czy przejąć. jeden rząd porządzi zanim w ogóle coś zacznie zmieniać to władzę przejmuje kolejny rząd który to cofa, i wprowadza własne rzeczy a później wraca druga partia i cofa rzeczy ostatniego rządu.
widać od razu co tu się