Wpis z mikrobloga

@BHN_LLU A może lepiej subskrybować ale po odpaleniu każdego nowego filmu odpalać go na kilka sekund, wyłączać a później dawać łapkę w dół?( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@etosha: Zbłądzisz raz i się nawrócisz, przywitamy z serdecznością. Zbłądzisz wielokrotnie i powrócisz, przywitamy z otwatymi ramionami. My nie z pisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@etosha: @BHN_LLU poblokować wszędzie i spokój. Mi to się nawet nie wyświetla nigdzie żeby przypadkiem nie kusiło chociaż nigdy nie oglądałem. Śmieszne jest to, że mam na YT na czarno 2 osoby (organizacje) ekipa i stanowski xD
  • Odpowiedz
@ejkejej Jeszcze gorzej. Odpalenie każdego filmu = minimalny przychód z reklam, nawet jak masz Premium (tak, to nie pomyłka, bo YT też dzieli się pewnym procentem od subskrypcji). Łapka w dół? No bardzo mi przykro, ale każda interakcja, niezależnie od tego, czy jest to łapka w górę, dół, komentarz czy nawet scrollowanie komentarzy (!). Wysyła pozytywny sygnał dla algorytmów YT. Unsub (chociaż suby już dawno przestały mieć znaczenie) i nie włączanie
  • Odpowiedz
Przepraszam. Przepraszam wszystkich, że podpisałem się pod listami Stanowskiego.

@etosha: nie ma za co przepraszać. Sam bym się podpisał pod listą Brauna czy nawet Maciaka. Nie głosowałbym za nimi, ale możliwość startowania przez każdego to istota demokracji i tak podpis na liście traktuję. Nie jako wyraz poparcia dla kandydata, a wyraz poparcia dla demokracji
  • Odpowiedz
@etosha: ja to przestalem subskrybowac juz jakies pół roku temu. O ile mJą kilka fajnych segmentów, jak np. Ground Zero z generałem Andrzejczakiem, którego uwielbiam słuchać, tak te paszkwile polityczne, ktore wypuszcza razem z Mazurkiem są dla mnie nie do przetrawienia. Niestety nie mam szacunku do obydwu panów i traktuje to jak przykrą nieprzyjemność, że muszę oglądać ich twarze na przewijających się tu i tam miniaturkach na youtube
  • Odpowiedz
@gedzior84 nie subskrybuje od początku. Stanowski wydawał sie spoko na poczatku kanału sportowego gdy prowadzil wywiady. Gdy Mazurek się dokleił i wjechała polityka wszystko się zaczęło psuć.
  • Odpowiedz