Wpis z mikrobloga

• 344
@plazma nie no wiadomix że Kaczor słynie z trwałych sojuszy w polityce a Tusk zawsze wszystkich zdradza i nie dzieli się władzą.

Głupi ten Mentzen że nie podszedł na klęczkach do kaczej pały jak Krzychu. W nagrodę mógłby liczyć w przyszłości na posadkę w TV Republika albo nawet stołek w państwowej spółce
  • Odpowiedz
  • 1
@plazma: ale jakby sie napił z Nawrockim i Kaczyńskim to Stano też by napisał że dał sie rozegrać pisowi jak dziecko, prawda? ;)

To jest obrzydliwy typ.

@elita1001: wtedy by było
"Pan Mentzen nikogo nie poparł, ale widzicie państwo chyba sami, przekaz jest prosty" xD
  • Odpowiedz
@plazma a co jeśli pan Rafał zapukał w szybę samochodu i tak bez żadnej buty ani arogancji ze szczerym smutkiem w oczach zapytał "panie Sławku, ze mną się pan nie napije?" Tak niewymuszenie i przez to ujmująco. Taki ludzki moment w polityce. No i jak Sławek mógł odmówić no jak? Się pytam.
  • Odpowiedz
@plazma: spoko, spoko Krzysiu
Różnica między Twoim gownokanalikiem a telewizja naziemna jest taka, że mi wystarczy dać unsub i "Nie polecaj tego kanału" żeby mi ten spam i propaganda całkowicie zniknęła z oczu. W telewizji naziemnej nie da się dawać unsubow tak łatwo
  • Odpowiedz
  • 6
@enten: niestety dużo ludzi nieświadomych jego pisowskich zapędów oglądają nadal bo "hehe śmiesznie krzysiu mówi i wyśmiewa ludzi"
  • Odpowiedz
@enten: gownokanalik z ponad milionem subskrypcji, czy jest kanał o podobnej tematyce z podobnymi zasięgami, który reprezentuje/popiera poglądy które Tobie i reszcie wykopków odpowiadają? Bo tak mnie zastanawia to jeżdżenie po KZ a nie widać odpowiedzi z drugiej strony barykady
  • Odpowiedz
@plazma no ale skłamał tutaj? Takie są fakty, tak działa polityka. Dał się zrobić jak dziecko. Dla mnie czy dla Ciebie to nic złego, ze poszli na p--o. Jednak dla elektoratu konfederacji to wręcz zdrada. Mentzen wykazał sie brakiem refleksu i dal sie podejsc jak amator. Ja za takie ruchy Platforme szanuje tutaj.
  • Odpowiedz
  • 1
@Duszqable: dla wyborców konfederacji największym jest problemem, że ich guru nie powiedział wprost na kogo mają głosować i nie wiedzą co mają robić
  • Odpowiedz