Wpis z mikrobloga

Przyszedł telegram z Nowogrodzkiej, już nie lubimy Mentzena. Bo się postawił, bo nie chce być pożarty przez PiS jako kolejna przystawka a zamiast tego odciąć im tlen i rozdawać karty na prawicy. Jednym z największych powodów głosowania za Trzaskowskim będzie satysfakcja z oglądania bólu d--y w wieczorku wyborczym kanału Zero. #bekazpisu #wybory #polityka
Davvs - Przyszedł telegram z Nowogrodzkiej, już nie lubimy Mentzena. Bo się postawił,...

źródło: 1000005355

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Davvs: Ja tego wcale tak nie widzę. Daleko mi do poglądów Konfederacji i prawej strony, ale naprawdę fajnie by było gdybyśmy mogli oglądać więcej takich obrazków, mniej jadu, nienawiści i tej całej toksyczności w polityce, a po prostu dyskusja i jakiś taki nie wiem...szacunek do drugiej osoby? Ok, nie zgadzamy się, ale nie musimy pluć na siebie jadem, a nawet możemy usiąść razem przy piwie i pogadać. Daleko mi do
  • Odpowiedz
Stanowski to juz nawet nie udaje. :D Każde odchylenie od PiS'u jest myślozbrodnią.

@matti-nn: Niech lepiej sobie Cysiu przypomni, jak gładziutko tłumaczył słynną imprezę u Mazurka, gdzie bawili się w jednym miejscu politycy różnych stron sceny politycznej. Wtedy oczywiście to było OK i wynosił pod niebiosa to, że nie zgadzając się z kimś w kwestiach politycznych, powinno się z nim normalnie rozmawiać i porozumiewać na gruncie prywatnym. Chwalił również to,
  • Odpowiedz