Wpis z mikrobloga

#wybory #bekazpisu

Wytłumaczcie mi proszę - czemu tak wiele pisiorków nazywa Trzaskowskiego „tęczowym Rafałem” i insynuuję że to jakiś skrajnie lewicowy kandydat? Przecież to zwykły libek centrowy xD. To nie Biedroń, tylko chlop żonaty i dzieciaty.
Sama platforma jest w Europie postrzegana jako centroprawica.
Czy naprawdę w Polsce okno Overtona jest tak kopnięte na prawo, ze pójście na marsz równości robi z człowieka drugiego Trockiego? #polityka
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czemu tak wiele pisiorków nazywa Trzaskowskiego „tęczowym Rafałem”

@MisterHeiden: bo jest pewna grupa ludzi dla ktorych to najwieksza obelga. Mozesz byc zlodziejem, bandyta, oszustem ale dopoki nie popierasz lgbt to juz jestes lepszy od takiego rafałka. No sa tacy ludzie, i co zrobisz?
  • Odpowiedz
@MisterHeiden: Po prostu duża część ludzi, którzy są przeciwni lgbt nie mogą się powstrzymać przed codziennym myśleniem o tym jak dwie obce osoby tej samej płci uprawiają w swoim domu s--s i muszą na każdym kroku informować innych, że o tym myślą ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@MisterHeiden: mnie to od roku ciekawi i do dziś nie mam odpowiedzi
kandydatem na prezydenta był też biedroń który jest gejem - zero wyzwisk od tęczowego roberta
biejat partia nowej lewicy wspiera LGBT - zero "TĘCZOWA BIEJAT"

ale trzaskowski już tak xdddddddddddddddddddddddd

PS. prawilniacy mają tak nasrane w głowie że widziałem kiedyś nawet parę wpisów gdzie wyzywali sawickiego z PSL od lewaka - serio
  • Odpowiedz
@fuurin: Tzw głodnemu chleb na myśli, a zawsze narodowcy i "patrijoci" mają najwięcej gejowskich myśli ( ͡° ͡°) ostatnio na Śląsku i było o tym na głównej jak jeden górnik drugiego bił kutasem po twarzy, ciekawe wiec na kogo ten bijący głosuje
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fuurin

@MisterHeiden: Po prostu duża część ludzi, którzy są przeciwni lgbt nie mogą się powstrzymać przed codziennym myśleniem o tym jak dwie obce osoby tej samej płci uprawiają w swoim domu s--s i muszą na każdym kroku informować innych, że o tym myślą ¯\(ツ)/¯

Tak w swoim domu... i na ulicy i w szkole, sklepie czy kazdym innym miejscu publicznym ktore jest otenczowane bo gej nie wytrzyma 5 sekund
  • Odpowiedz
Przecież to zwykły libek centrowy xD

@MisterHeiden: To u nas default polityczny. Są lekkie wahania, ale jeśl chodzi o część gospodarczą to wszyscy są zgodni. Mieliśmy 13 kandydatów. Ilu z nich miało inne podejście do gospodarki niż domyślna. Dwóch? (Bo Senyszyn to też przecież stare SLD :D). Wszyscy grają do tej samej bramki, różnią się głównie estetyką, akcentami i intensywnością, a wybór dowolnego z kandydatów robi przede wszystkim dobrze bankom
  • Odpowiedz
  • 0
To u nas default polityczny. Są lekkie wahania, ale jeśl chodzi o część gospodarczą to wszyscy są zgodni. Mieliśmy 13 kandydatów. Ilu z nich miało inne podejście do gospodarki niż domyślna. Dwóch? (Bo Senyszyn to też przecież stare SLD :D). Wszyscy grają do tej samej bramki, różnią się głównie estetyką, akcentami i intensywnością, a wybór dowolnego z kandydatów robi przede wszystkim dobrze bankom i innym najbogatszym.

@Wibrujacycymbalek Z drugiej strony dogmatem
  • Odpowiedz
@MisterHeiden: frustracja i projekcja z Nawrockiego, który w temacie związków partnerskich wymienia swoją relację ze starszym kombatantem jako przykład ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz