Aktywne Wpisy

CalibraTeam +83
Jako ponad 35-letni kawaler zaczynam dostrzegać brak sensu tego wszystkiego. Utkwiłem na stanowisku zwykłego klepacza kodu za 12k zł brutto i nie czeka mnie już żadna ciekawa "kariera" zawodowa. Nie zostanę dobrze opłacanym managerem, prawnikiem, lekarzem. Nie zostanę nawet strażakiem PSP bo praca siedząca już daje się we znaki i jestem fizycznym wrakiem. Nie jestem atrakcyjny finansowo, nie mam perspektyw na lepszą pracę, przekwalifikowanie wiąże się ze zmniejszonym wynagrodzeniem więc to błędne

yaszczur +22
Ponad 20k zł /m-c. w zaledwie kilkanaście godzin.
Jedyne czego nie ogarniam w tego typu wsparciu, to progi finansowe. Moim zdaniem nie powinny być wyższe niż 5zł. Przykładowo: miesieczna subskrypcja za taki Netflix czy HBO to kilkadziesiąt zł za co otrzymuje dostęp do niezliczonej ilości treści, Amazon Prime wychodzi niecałego piątaka miesięcznie umożliwia darmową przesyłkę, dostęp do materiałów video oraz gier.
Tutaj natomiast ktoś będzie skłonny wydać kilkadziesiąt/kilkaset zł za jeden film miesięcznie i
Jedyne czego nie ogarniam w tego typu wsparciu, to progi finansowe. Moim zdaniem nie powinny być wyższe niż 5zł. Przykładowo: miesieczna subskrypcja za taki Netflix czy HBO to kilkadziesiąt zł za co otrzymuje dostęp do niezliczonej ilości treści, Amazon Prime wychodzi niecałego piątaka miesięcznie umożliwia darmową przesyłkę, dostęp do materiałów video oraz gier.
Tutaj natomiast ktoś będzie skłonny wydać kilkadziesiąt/kilkaset zł za jeden film miesięcznie i

źródło: temp_file2943596797277222436
Pobierz
Wytłumaczcie mi proszę - czemu tak wiele pisiorków nazywa Trzaskowskiego „tęczowym Rafałem” i insynuuję że to jakiś skrajnie lewicowy kandydat? Przecież to zwykły libek centrowy xD. To nie Biedroń, tylko chlop żonaty i dzieciaty.
Sama platforma jest w Europie postrzegana jako centroprawica.
Czy naprawdę w Polsce okno Overtona jest tak kopnięte na prawo, ze pójście na marsz równości robi z człowieka drugiego Trockiego? #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@MisterHeiden: bo jest pewna grupa ludzi dla ktorych to najwieksza obelga. Mozesz byc zlodziejem, bandyta, oszustem ale dopoki nie popierasz lgbt to juz jestes lepszy od takiego rafałka. No sa tacy ludzie, i co zrobisz?
kandydatem na prezydenta był też biedroń który jest gejem - zero wyzwisk od tęczowego roberta
biejat partia nowej lewicy wspiera LGBT - zero "TĘCZOWA BIEJAT"
ale trzaskowski już tak xdddddddddddddddddddddddd
PS. prawilniacy mają tak nasrane w głowie że widziałem kiedyś nawet parę wpisów gdzie wyzywali sawickiego z PSL od lewaka - serio
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak w swoim domu... i na ulicy i w szkole, sklepie czy kazdym innym miejscu publicznym ktore jest otenczowane bo gej nie wytrzyma 5 sekund
@MisterHeiden: To u nas default polityczny. Są lekkie wahania, ale jeśl chodzi o część gospodarczą to wszyscy są zgodni. Mieliśmy 13 kandydatów. Ilu z nich miało inne podejście do gospodarki niż domyślna. Dwóch? (Bo Senyszyn to też przecież stare SLD :D). Wszyscy grają do tej samej bramki, różnią się głównie estetyką, akcentami i intensywnością, a wybór dowolnego z kandydatów robi przede wszystkim dobrze bankom
@Wibrujacycymbalek Z drugiej strony dogmatem
@njejakostanumyslu: Ludzie lubią zboczenia, a tolerancja że względu na orientację to dziś środek centrum fanatyku