Aktywne Wpisy

mirko_anonim +714
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kurylak +9
Czuję wypalenie zawodowe. Praca od 6:00 do „16-17”, ale po pracy trzeba być pod telefonem i pilnować i koordynować, czyli tak naprawdę pracuje do 20-22…
Oprócz tego częste pretensje. Pracuje w logistyce, zleceń przyjmują więcej niż jest to realne do wykonania i teksty kolega coś pokombinuje, coś wymyśli. Postaramy się…
Nie jest to fizyczne możliwe do wykonania. Zgłaszałem miesiąc temu, że planuje odejść. Obietnice, że będzie lepiej, że znajdą zastępstwo.
Nic
Oprócz tego częste pretensje. Pracuje w logistyce, zleceń przyjmują więcej niż jest to realne do wykonania i teksty kolega coś pokombinuje, coś wymyśli. Postaramy się…
Nie jest to fizyczne możliwe do wykonania. Zgłaszałem miesiąc temu, że planuje odejść. Obietnice, że będzie lepiej, że znajdą zastępstwo.
Nic
W sumie dopiero teraz widze, że Stanowski musi być opłacany przez PiS lub wyraźnie ich popierać bo d--a go zapiekła tak że zaniemówił.
Dopiero teraz dociera do mnie skala polaryzacji jaką PiS podzielił Polaków. #bekazpisu #polityka #wybory #debata
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@hansoloxd dobrze napisał i do tego się odnoś
Zmasakrował - ale Nawrockiego, który wypadł jak tępy dupowłaz.
źródło: 1000011228
PobierzSłuchaj Krzysiek akurat w tym momencie był w Indiach i kręcił 3 godzinny materiał śledczy o aktorce z Bollywood. Poza tym nie wie jak się ciekawe rozwinąć o tym na 20 minut.
Pozdrawiam Mariusz z Brighton
A lewactwo o tym pieje od paru lat. Znowu potwierdza się stwierdzenie że "lewaki" często mają rację ale społeczeństwo jeszcze nie jest gotowe na to co mówią.
XDD
źródło: 5192f7ae01b5c3fd2ff3f9d4e558fbcd
Pobierz@bqbqPL: Tak na pewno. I nikt osobie tak zaangażowanej w kampanię nawet nie wspomniał że Mentzen właśnie pije p--o z Trzaskowskim i Sikorskim. Dopiero mariusze muszą mu w komentarzach opowiedzieć :)