Wpis z mikrobloga

• 5
@m_ney to samo myślę, oficjalnie na siebie tam wszyscy szczekają a za kulisami wódę razem piją i się śmieją jak to nas wszystkich omamiają i ruchają
  • Odpowiedz
  • 0
@patrykolos mnie bardziej zastanawia co było powodem raptownego skręcenia w lewo o 90 stopni Mentzena? Nie wiem - choć się domyślam ( ͡º ͜ʖ͡º) No to jest ta świeża krew w polityce i wreszcie ktoś z poza okrągłego stołu, który wreszcie w polityce kieruje się ideałami a nie przywiązaniem do koryta... ;)
  • Odpowiedz
@Ddudu:

@m_ney to samo myślę, oficjalnie na siebie tam wszyscy szczekają a za kulisami wódę razem piją i się śmieją jak to nas wszystkich >omamiają i ruchają

Ale to jest normalne - np. jak się pracuje na dużym projekcie gdzie jest wiele stron to też i się z sobą walczy i normalnie rozmawia. Trzeba to umieć rozdzielić.

Tym bardziej że ci ludzie spędzają ze sobą dość dużo czasu i
  • Odpowiedz
Zesrańsko i ból d--y o normalność jakim jest spotkanie i rozmowa w kuluarach z oponentem to najpiękniejsze co zobaczyłem w tej kampanii.

@patrykolos: ta, gdyby to Nawrocki tam był, to ból byłby z drugiej strony...
  • Odpowiedz
  • 6
@m_ney dokładnie po za pojedynczymi jednostkami oni normalnie ze sobą rozmawiają,spotykają. Ludzie prowadzą wojny w rodzinie bo widzą polityków,gdy światła fleszy gasną oni wódę pija a rodziny skłócone.
  • Odpowiedz
Zesrańsko i ból d--y o normalność jakim jest spotkanie i rozmowa w kuluarach z oponentem to najpiękniejsze co zobaczyłem w tej kampanii. (

@patrykolos: Ciekawe jakbyś skomentował tą normalność gdyby zamiast długopisu Tuska, był tam Nawrocki xD Kwik o konfederpis i pękające d--y to bym aż tutaj słyszał xD
  • Odpowiedz