Wpis z mikrobloga

#perfumy Czy Roja Elysium Pour Homme to jest to samo co Roja Elysium Parfum Cologne? Zwykły renaming, czy może nowa formuła bo #ue?
Wiem @Pietruchowy co pisałeś, ale może ktoś miał okazję sprawdzić ręka w rękę?
Omniscient - #perfumy Czy Roja Elysium Pour Homme to jest to samo co Roja Elysium Par...

źródło: image

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Omniscient Ponownie zmiana opakowania. Na flakach jest tylko Roja zamiast Roja parfums. Jest to dobry krok, bo jeszcze jakiś czas temu takie Elysium na przykład miało z przodu:
Roja Parfums
Elysium Parfum
Pour homme
Do tego po bokach flaka napis Roja Parfums, na korku jego podpis. No za dużo tego było.
Zrezygnował z nazewnictwa parfum cologne i są zapachy w wersji EDP 100ml i Parfum
  • Odpowiedz
  • 0
przynajmniej parametrów nie ucieli bo już nie było z czego zejść xd Absurdalnie nieopłacalny zakup

@Bonsoul: Co poradzę, że mi siedzi ten zapach:( Znasz coś wartego obadania dość zbliżonego?
  • Odpowiedz
@Omniscient: Nie wiem jak jest teraz ale wcześniej Pour Homme i Parfum Cologne to były dwie różne koncentracje. PC projektowały lepiej ale krócej trzymały, PH odwrotnie przez wieksza koncentrację.

Mam odlewki Enigmy i Elysium każda w dwóch wersjach.
  • Odpowiedz
@Omniscient: zwykle Elysium Parfum ma ok parametry, na pewno kilka godzin czuje na sobie, jest lepiej niz u Creeda a gorzej niz w jakichs Orto Parisi na przyklad
  • Odpowiedz
@Omniscient: ja już 4 razy miałem w koszyku różne wersje Elysium i zawsze wygrywa zdrowy rozsądek. Wersja cologne mi bardziej siedzi bo parfum ma za dużo wetywery moim zdaniem. Jedyne co jest podobne to ten "klon" od alexandrii z tego co wiem
  • Odpowiedz
@Omniscient: Nabyłem ostatnio odlewkę Roja Elysium Parfum Cologne zaciekawiony hypem na ten zapach, a szukam czegoś wieczorowego na lato do koszuli to mówie spróbuję i poza otwarciem które jest bardzo ulotne wyłania się encre noir sport (bardzo ciekawy zapach swoją drogą, świetny grejfrut), który to flakon ostatnio nabyłem w cenie odlewki Roja ( ͡° ͜ʖ ͡°) i muszę powiedzieć, że trwałość identyczna i tu i tu,
  • Odpowiedz
@Pietruchoowy: to jest w ogóle nie wiadomo co bo Roja w FAQ na swojej stronie pisze tak

Parfum Cologne is a new concentration created by Roja Dove which has been structured to be as refreshing as a classic Eau de Cologne due to enhanced top notes, with the quality and lasting-power of an Eau de Parfum.
  • Odpowiedz
@markaron No tak, ale taki sam bełkot jest stosowany przy elixirach, że są super contrencated, heavy, deep i chujemuje. Nie zmieni to faktu, że elixiry to EDP albo Parfumy.
Jeśli się nie mylę to nawet na spodzie butli był napis że to EDP i tak trzeba na to patrzeć.
  • Odpowiedz
@Pietruchoowy: ja na to patrzę tak że Pour Homme trzymają dłużej ale mają gorszą projekcję, a Parfum Cologne mają lepszą projekcję ale gorsza trwałość, a czy to edt, EdP czy c--j wie co to mniej ważne xd
  • Odpowiedz