Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ehh2137: jak się nie umawiałeś wcześniej to na początku każda zainteresowana, ładna, niegłupia dziewczyną wydaje się tą jedyną, wyjątkową. Nic dziewczynie nie ujmuje, nie znam jej ale zaufaj że się jeszcze zakochasz. Masz za sobą cenne doświadczenie. Zagadałeś, udało się umówić. Jesteś gość! Podnieś się, otrzep (i strzep) i na łowy. Powodzenia życzę mordeczko!
  • Odpowiedz
@ehh2137: moja propozycja to powiedz/napisz, że z szacunku do jej wiary nie możesz tego ciągnąć bo jesteś niewierzący - jeśli jej się spodobałeś to istnieje szansa że jednak zluzuje poglądy. To też musisz przemyśleć bo z taką dziewczyną będzie problem z ruchaniem co wieczór:P
  • Odpowiedz
@WscieklyIRozjuszonyManlet: Jeśli byłby w stanie zapomnieć o tej całej "miłości" do niej, to by się nie męczył i skorzystał na tym, miałby z kim pogadać. A jeśli jest aż tak w niej zakochany, to i tak będzie się męczył, nawet jak zerwie znajomość, bo dalej będzie rozmyślał i ją widywał, bo chyba pracują razem.
  • Odpowiedz
  • 10
@ehh2137 oj już tak nie dramatyzuj Miras. Dobrze ci poszło i zdobyłeś ciekawe doświadczenie. Coś i tak musiało z nią być na rzeczy, bo ładne i pozornie normalne dziewczyny w wieku 26 lat to są same bardzo krótko przy dzisiejszym rynku matrymonialnym i mała szansa że trafiłbyś na perełkę. Jak bardzo cię przytłacza to uczucie to się odetnij, ale może nie całkowicie i za jakiś czas byś miał koleżankę? To by
  • Odpowiedz
  • 0
@Pszemo13: @WscieklyIRozjuszonyManlet @ManuI Dziękuję za sugestię. Bardzo chcę z nią kontaktu, jednak myślę, że nie będę mógł o niej zapomnieć i cały czas będzie bolało. Druga sprawa to zastanawiam się na ile ona serio mnie lubi a na ile gada zemną bo chce mnie zachęcić do swojej wiary lub po prostu musi być miła bo tak trzeba.
  • Odpowiedz