Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +101
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +91
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirki zabieram sie za kupno aura. Bardzo podoba mi sie Hyundai Tucson ale mysle tez nad Kia sportage. Problem polega na tym iz nie znam sie na autach...
Planuje wydac do £22 000 czyli w przeliczeniu okolo 110 000zl. Wiem ze chce automat. w tym przedziale cenowym jest to rocznik 2022 z nie wiecej niz 40k km.
Pytanie co byscie polecelali benzyne hybryde czy plugin hybrid?
Na co zwracac uwage I czy SA jakies problemy z Tymi autami?
Sklaniam sie do plug in hybrid Tucson. Dojazdy do pracy w korkach na autostradzie. Okolo 20 mil I jest gdzie ladowac w pracy wiec caly czasu na elektryce by chodzil.
Tak, pytanie.
Posiadam najnowszego Tucsona, ale nie rozumiem, co chcesz widzieć. Mógłbyś pisać z "polskimi końcówkami"?
Nie mam wgranej polskiej klawiatury W telefonie, wiec niestety nie moge wstawiac polskich znakow.
W jakiej wersji posiadasz tucsona? Czy jestes zadowolony z zakupu. Czy w trakcie uzytkowania wyszly jakies rzeczy ktore Cie irytuja? Jakies problemy z bateria?
@Pan_Wloczykij: Temat przerabiany. Zwłaszcza w UK. Jeśli nie mieszkasz na absolutnej pustni, weź elektryka. Do tego jeszcze octopus energy. Na forum elektrowoz jest jeden koleś, który mieszka w Anglii. Oddaje 1 kWh za 15p z fotowoltaiki, a pobiera w nocy za 7p między 23 a 5.
Jak dla mnie to absolutny mindfuck. Przecież to jest lepsze od starych zasad PV w Polsce, czyli
@szyperist: A jest taki w ogóle? Jak mojego kupowałem to niby miał 216 koni, teraz widzę w konfiguratorze ten sam napęd ma 215 koni. W dowodzie rejestracyjnym mam niecałe 158 koni (252 PS), ale przypuszczam, że tam się wpisuje moc samego silnika spalinowego. Skąd wziąłeś to 230 koni?
źródło: temp_file5087663525619579956
Pobierzźródło: temp_file9156571780896003850
PobierzJedyne co to te 7 lat gwarancji w Kia kusi...