Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +158
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +49
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

@mam_spanko: idealne dla konfederatow
Np w dubaju nikogo nie interesuje ze na dworze jest 50 stopni w cieniu, z---------j na budowe, umarles? To cyk do czarnego worka i zrzucamy na dol, jutro ktos go zastapic musi
Wiadomo maja kodeks pracy, taki ze niezalezny zwiazek zawodowy jest nielegalny, praca 6 dni w tygodniu a egzekwuje jak juz to lokalna administracja ktora jak wiadomo przymyka oko na migrantow ze wsi
Nie, w Chinach mają 5-dniowy tydzień pracy tak jak u nas. I także u nas zatrudnia się migrantów. I także u nas nagina się przepisy.
Jeszcze po drodze nie zapomnij ze bedziesz miec protesty gornikow z solidarnosci, demolowana warszawe jak sie dowiedza ze ich wegiel za 6 lat nie jest potrzebny
W chinach tego nie masz
@stdmat: u mnie w firmie chińczyki u siebie w oddziale może i mają pięciodniowy tydzień pracy, ale walą po 12h i mają poduszki przy biurkach, co by robić drzemki, jak już zdychają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprawdź sobie jaką moc mamy zainstalowaną w elektrowniach węglowych skoro myślisz, że jedna czy nawet dwie je zastąpią.
Ale u nas nie ma takiego podejscia bo jest sprzeczny z prawem unijnym