Aktywne Wpisy

mirko_anonim +44
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

PociskV2 0
To był absolutny peak w temacie idealnego wnętrza dla daily. Nie powstało i nie powstanie nic lepszego.
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners
#samochody #motoryzacja #bmw #bmwboners

źródło: P90190521_highRes_bmw-e90-07-2015
Pobierz
Jako laik zapytam.
Skoro rynek Juniorów się skończył,na byle ofertę pracy jest 100 chętnych na miejsce,a nierzadko się programistów zwalnia to czy jest jakaś branża w której programista bu się odnalazł i mógł się stosunkowo łatwo przekwalifikować? Branża z podobnymi luksusowymi warunkami pracy?(Praca zdalna,nienormowany czas,przerwy kiedy chcesz)
Finanse? Bankowość? Może programowanie maszyn produkcyjnych?
@polot: no jak ci pasują delegacje 3 tygodnie w miesiącu by potem siedzieć w fabryce smrodu od poniedziałku do soboty po 11h dziennie to droga wolna
Komentarz usunięty przez autora
@okrupnik: AI w mojej skromnej ocenie jeszcze długo nie będzie jako kompleksowy produkt do A do Z, albo inaczej, za duży czas, okres stworzenia takiego produktu. Aby był w pełni funkcjonalny i tak aby osoba bez znajomości z programowania, mogła go obsługiwać. Dlatego AI najszybciej wykosi naszą branżę, bo produkt nie musi być od A do Z funkcjonalny, aby był użyteczny, bo programista coś ręcznie pozmienia
K---a,cała Polska robi pod presją czasu a wy macie z tym problem :-)
W ogóle czy w dzisiejszych czasach programista będzie zapieprzał pod presją czasu i że wzrokiem
Na OLX jest mało ofert dla programisty PLC, i wygląda na to, że jest to praca dla ludzi którzy coś tam ogarniają jeszcze z elektroniki, najlepiej żeby byli po mechatronice. Programista jest dzisiaj w czarnej dupie. A kierunek wydawał się taki przyszłościowy w erze wszechobecnych komputerów XD