Aktywne Wpisy

Moseva +102
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Lolenson1888 +30
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz

1. Mam działkę ROD na rogu ogródków, tuż obok ścieżki którą spacerują ludzie.
2. Ścieżka kończy się nagle bez żadnego znaku
3. Zdezorientowani spacerowicze (czasem po 10 dziennie) pytają mnie o to "czy tą ścieżką gdzieś dojdę?"
4. Żeby oszczędzić sobie ciągłych pytań, kupiłem baner 1x1 metr na którym informuję o przejściu.
Efekt? Ludzie dalej mnie pytają, jeden dzisiaj wprost mi powiedział "wie Pan, znak to znak - a ja to wolę zapytać". Na odpowiedź "no właśnie po to postawiłem ten znak bo wolę żeby mnie nie pytać" się obruszył ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam budżetu i miejsca na płocie na jeszcze jeden mniejszy banner.
Roboczo myślałem o "PROSZĘ NIE PYTAĆ" na czerwonym tle.
Ale może coś innego? Liczę na kreatywność internetów
#heheszki #glupiewykopowezabawy #zalesie
źródło: att.UD4M4BO-YDTTW9XnSMmwEs43rGRtZWtOuMRy_Hq4epE
Pobierz