Wpis z mikrobloga

Boże, jaki to był de*ilny format wybierania reprezentanta na Eurowizji XDDD

Wyobrażacie sobie Kaarije, który wykonuje Cha Cha Cha w Szansie na Sukces? Przecież tam nie było żadnej żadnej możliwości pokazania się, jeśli masz bardziej dynamiczną piosenkę, tylko stoisz jak słup soli i śpiewasz XD

#eurowizja
TrexTeR - Boże, jaki to był de*ilny format wybierania reprezentanta na Eurowizji XDDD...

źródło: temp_file6757207143298701795

Pobierz
TrexTeR - Boże, jaki to był de*ilny format wybierania reprezentanta na Eurowizji XDDD...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 2
@wesola_loserka Zgadzam się, z linkiem do Alicji chodziło mi po prostu o przykład, jak to wyglądało, nie mam absolutnie nic do Alicji, uważam, że to jedna z lepszych piosenek z Polski na ESC kiedykolwiek. Mam nadzieję, że kiedyś pojedzie na Eurowizje, bo ma fantastyczny głos.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@wesola_loserka Gdzieś mi się obiło o uszy, że jej piosenka, którą zrobiła na Eurowizje w 2021, była na tyle słaba, że TVP postanowiło z Alicji zrezygnować. Ciekawa, jaka to jest piosenka i czy ją w ogóle wydała. Ale i tak uważam, że lepszym wyborym byłoby wybranie Alicji ze słabą piosenką niż wybranie Rafała też, jak się okazuje, ze słabą piosenką. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@TrexTeR: Szczególnie, że to była taka ustawka pod Alicję na poziomie preselekcji z 2023 roku. Z tą różnicą, że w finale były wtedy 3 słabe piosenki, a Alicja jest dużo lepsza wokalnie niż Blanka (chociaż wtedy jeszcze nie potrafiła panować nad głosem, więc dostała maks punktów za fałszowanie). Nie rozumiem hype na to, żeby nas reprezentowała, jak babka kompletnie nie ma dobrego repertuaru i nie potrafi się wybić od 5
  • Odpowiedz