Aktywne Wpisy

yourgrandma +88
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +960
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Pezessioszna skóra?
Zamknij ryj
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ciężko mi powiedziec bo sam mam ten problem, a nienawidzę kremów. Natomiast jeśli tobie nie przeszkadzają, to kremu właśnie. Do rąk, do ciała.
Każdy ma prawo się zgubić. Wiele jest dróg choć drzwi są jedne.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Po dłuższym stosowaniu wenlafaksyny tak miałem, zwłaszcza gdy dopisał mi zamiast egzysty rispolept. Wtedy się głównie zaczęło przesuszenie, swędzenie i tak dalej.
Jak mam być szczery, to miałem to w dupie. Ostatnie o czym myślałem to czy moja skóra jest przesuszona.
Największe problemy sprawiał mi okres readaptacyjny, potem się unormowało. Zwłaszcza jak zastosowałem jakieś nawilżanie na ciało. W trakcie już nic nie występowało.
Ja np. Miałem efekt niepożądany a rispolept, który występuje u mniej niż 1 osoby na 10*000.