@Alzena: O jejku, jejku, a miało iść jak z płatka. Ókasz miał zniszczyć w sondzie* "wampirzycę w bluzie z kokardą", przetrzeć nią sądowy parkiet! Jejku, jejku! 180h prac społecznych... Łała łiła, very nice!
@pyczasty: Ciekawe czy klatka z makakami, czy pawianami mu się wylosuje do sprzątania (słoni mu pod opiekę pewnie nie dadzą, wyżerałby im paszę)? Już wkrótce Ókasz będzie dodatkową atrakcją w białostockim ZOO. O losie okrutny!
@CzikaKiri: no to jest kara za sposób w jaki Łukasz się wypowiada ale nie ma to odbicia na sprawę jaka ma sradek. Szybko donejtami widzowie opłaca kary finansowe, jedynie te prace społeczne to kara która odczuje.
@p10t3r: W sensie od zasiłkowców dla bezrobotnego chciałeś napisać. To akurat mnie nie obchodzi, w portfele nie zaglądam, zwłaszcza przergywcom. Możecie mu nawet zbiórki organizować.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
To pewnie w ramach programu aktywizacji osób przewlekle bezrobotnych : )
Bo wycieruch zawsze jest wycieruchem. Boją się prawdy, a po apelacji ten wyrok padnie. Sławku w ZK już tam prycza czeka 😊
Sobie możesz nafiukać co najwyżej. Kto ty jesteś? Z kamienia to ty masz jedynie rozum i mnie nie zaczepiaj proszę - Posągu Wielkanocny