Wpis z mikrobloga

@BananowyKrol: Przecież prawdę powiedział. Głosowanie na gangusa to wsparcie pis a jak wrócą do władzy to pewnie z konfederacją której nie będzie w następnej kadencji w 2031 bo zostanie zaorana przez kaczora. Głos na trzaska to gra na osłabienie pis a wtedy rolę prawicy przejmuje właśnie konfederacja.
  • Odpowiedz
@Gilgamesz69: Ja wolę zagłosować na obu, tj. oddać nieważny głos. Trzaskowski może sobie gadać, że nie podpisze żadnej podwyżki podatków, a jak przyjdzie co do czego, to będzie jak Duda dla PiS-u. Z drugiej strony Nawrocki... Od początku to było drewno, przez kampanię się trochę wyrobił, ale przez te jego afery nie będę się w stanie przemóc, żeby postawić ten krzyżyk przy jego nazwisku.
  • Odpowiedz
@Gilgamesz69: Aby konfa była jakkolwiek możliwa do brania przeze mnie pod uwagę to musieliby się pozbyć narodowców (nie wiem czy którzy bardziej jebnięci, skrajni lewacy czy narodowcy). Sam Braun to raczej taki komik w oczach większości wyborców niż realnie popierane postulaty.
  • Odpowiedz
jako wyborca Mentzena

nie można dopuścić do sytuacji gdzie Batyr zacznie ułaskawiać bandytów pisowskich

@Gilgamesz69: powiedz, jakim cudem umknął ci fakt, że Mentzen to cichy sojusznik pisu który chce z nimi stworzyć koalicję?

Czy to jest jakaś forma wyparcia? Nie widziałeś maili Dworczyka w których było opisane zakulisowe dogadywanie się pisu
siepan - >jako wyborca Mentzena
nie można dopuścić do sytuacji gdzie Batyr zacznie uł...

źródło: 6560b52eba8a9_o_xlarge

Pobierz
  • Odpowiedz
@BananowyKrol: też mnie to bawi. Przy okazji ostatnich wyborów prezydenckich, kiedy ktoś używał podobnego sformułowania w kontekście Dudy, od razu był jechany od najgorszych. Teraz już jest to okej, bo dotyczy głosowania na Trzaskowskiego. Cyk, dziesiątki, setki plusów xD
  • Odpowiedz