Aktywne Wpisy
aleroc +21
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

mozis +307
Sasiad patola znowu zrobił sobie melinę z ziomkami w piwnicy w środku nocy, pech chciał że ma piwnicę centralnie pod pokojem w którym śpię, zgasiłem im światło (zapala się od zewnątrz) przekręciłem klucz tak żeby nie mogli wybić swoim i zostawiłem w drzwiach (chciałem złamać ale s------l sie nie dał a trza było pryskać), było darcie japy na całą klatkę, ktoś zadzwonił po milicję, otworzyli, tałatajstwo wywiezione na wytrzezwialke, sprawiedliwości stało się

1) Kilka milionów mieszkań z zasobu komunalnego przejęte przez pokolenia 50+ za czapkę gruszek- normalna sytuacja, nic się nie dzieje.
Po co o tym mówić?
2) Milenials próbuje zrobić to samo w zamian za wieloletnią pomoc starszej osobie? Sprawą zajmuje się ABW, afera na cały kraj.
(tylko przez niejasną sytuację u notariusza).
#nieruchomosci #wybory
@LaurenceFass: jakby niejasna sytuacja u notariusza u którego wszystko ma być jasne bo taki ma zawód to było nic
@LaurenceFass: pomoc w dojeździe do DPS?
@LaurenonceFass: i jak tu nie wierzyć, że wyborcy PiSu nie są upośledzeni? To było wyłudzenie mieszkania za 10% wartości. Chciałbyś mieć prezydenta, który jest wyłudzaczem PUBLICZNYCH pieniędzy?
Z tą opieką nad starszą osobą to żartowałeś, prawda?
@jacekparowka:
No nie, 8 lat mieszkał w tym mieszkaniu.
@Przypadkowy:
Nawet jeżeli byłaby to prawda to tak (przypominam, że mówimy o niejasnościach u notariusza" w porównaniu do kogoś kto kieruje ratuszem, który:
@LaurenceFass: 8 lat mieszkał w swoim mieszkaniu, które jego było porzez całe życie. Rzeczywiście, duża pomoc ze strony Nawrockiego. xDDD
@LaurenceFass: może ty mówisz o "niejasnościach u notariusza". Bo ja mówię o wyłudzeniu mieszkania przy pomocy odpowiednio stworzonej umowy, krętactwie i kłamstwach. Garnitur nie stworzy z krętacza i kłamcy męża stanu, a takiego chciałbym mieć jako prezydenta.
@Przypadkowy:
No to w czym problem skoro wg Ciebie wszystko jest zgodnie z prawem?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Przypadkowy:
Czyli wolisz taką?
https://wpolityce.pl/polityka/503044-bosak-antifa-szkoli-sie-w-zakresie-lamania-prawa
https://www.tysol.pl/a56542-smieszna-stawka-ujawniono-ile-strajk-kobiet-placi-za-lokal-w-centrum-warszawy
Nie, za dużo pyskujesz, nie potrafisz dyskutować w odpowiedni, kulturalny sposób.
Pierwszy wpis wystarczająco o tym świadczy. Nie jestem wyborcą PiS'u swoją drogą.