Aktywne Wpisy

zomowiec +471
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:

źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +395
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop
źródło: temp_file1884531281813555759
Pobierz- dlaczego Czesi używają na powitanie "ahoj" jeżeli nie mają nawet dostępu do morza?
- a hoj Cię to obchodzi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
---
Ahoj to przeciwstawienie się
I żaden nie będzie dopóki znajdą się nieudacznicy w tym kraju popierający opcje jak Zojdberg, Batyr, Menzele czy Brown i będzie ich większość.
@aei9077: słyszałeś o czymś takim jak dystans? Właśnie swoją postawą pokazuejsz, że jesteś zakompleksionym polaczkiem, który żąda atencji od innych narodów.
My lewaki fajnopolaki - czyli Polacy, którzy nie mają p-------a na punkcie doszukiwania się spisku uciemiężenia Polski przez świat wiemy, że mamy super kraj. Jak ktoś wie, że jest fajny nie musi tego na każdym kroku
@aei9077: Część jest przesiąknięta naszą mentalnością z--------u, stresu i wzajemnego dokręcania śruby. Inni mają zryty beret ojkofobią pomimo stabilnego życia, napchani medialną paszą po uszy.
Tych pierwszych rozumiem w zupełności, żadne dobre pieniądze nie cieszą dostatecznie gdy są okupione nieustanym użeraniem się z ludźmi.
Tym drugim mela na ryj.
Pod warunkiem że ktoś kompetentny w końcu siądzie za sterami.
@aei9077: i za dwa lata powrót PiSu który znowu to r------e
Polska ma najwiekszy wspolczynnik samobojstw, najnizszy dzietnosci, skads to sie bierze i to czy bedizemy 20 gospodarka czy 18 czy