Wpis z mikrobloga

@aei9077:

Ale mnie triggerują te żarty, że "żaden dzień nie jest w Polsce dobry".

I żaden nie będzie dopóki znajdą się nieudacznicy w tym kraju popierający opcje jak Zojdberg, Batyr, Menzele czy Brown i będzie ich większość.
  • Odpowiedz

@aei9077: słyszałeś o czymś takim jak dystans? Właśnie swoją postawą pokazuejsz, że jesteś zakompleksionym polaczkiem, który żąda atencji od innych narodów.

My lewaki fajnopolaki - czyli Polacy, którzy nie mają p-------a na punkcie doszukiwania się spisku uciemiężenia Polski przez świat wiemy, że mamy super kraj. Jak ktoś wie, że jest fajny nie musi tego na każdym kroku
  • Odpowiedz

@aei9077: Część jest przesiąknięta naszą mentalnością z--------u, stresu i wzajemnego dokręcania śruby. Inni mają zryty beret ojkofobią pomimo stabilnego życia, napchani medialną paszą po uszy.
Tych pierwszych rozumiem w zupełności, żadne dobre pieniądze nie cieszą dostatecznie gdy są okupione nieustanym użeraniem się z ludźmi.
Tym drugim mela na ryj.
  • Odpowiedz
@aei9077:

PKB Per capita PPP do końca dekady dogoni Hiszpanię, Włochy, a potem Wielką Brytanię a p0lacy dalej będą gęgać, że "w tym kraju" nie da się żyć

Pod warunkiem że ktoś kompetentny w końcu siądzie za sterami.
  • Odpowiedz
Ale mnie triggerują te żarty, że "żaden dzień nie jest w Polsce dobry". 20 gospodarka świata, HDI na poziomie Europy zachodniej, PKB Per capita PPP do końca dekady dogoni Hiszpanię, Włochy, a potem Wielką Brytanię a p0lacy dalej będą gęgać, że "w tym kraju" nie da się żyć XDD btw, tak wygląda ostatnia okładka "The Economist":

@aei9077: i za dwa lata powrót PiSu który znowu to r------e
  • Odpowiedz
@aei9077: wszystko sie zgadza kolego, ale nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka, nie zawsze wskazniki gospodarcze swiadcza o dobrym dniu i zadowoleniu z zycia. Mieszkancy Hong Kongu tez maja wysokie wskazniki ale nie sadze ze taki przecietny mieszkaniec scisniety jak mrowka w 10 metrowym mieszkaniu jest super z tego zadowolony.
Polska ma najwiekszy wspolczynnik samobojstw, najnizszy dzietnosci, skads to sie bierze i to czy bedizemy 20 gospodarka czy 18 czy
  • Odpowiedz