Wpis z mikrobloga

#trump, mówi naukowcą "wypeidrdalać", a MY-EU zapraszamy wszystkich mądrych ludzi.
EU uruchomiła program dla wszystkich (docelowo z USA) naukowców o wartości 500 milionów euro w latach 2025-27 na badania naukowe. Pomarańczowa małpa niszczy Amerykę i My/Europa witamy wszystkich naukowców. W Polsce są #wybory i każdy z chłopskim rozumem widzi kogo #bekazpisu proponuje jako najlepszego kandydata na Prezydenta: alfonsa, gangusa, kibola, lichwiarza... I to nie jest kandydat proPolski.
Źródło w wideo mówi w "obcych językach" na temat naukowców i Europy, ale w #youtube jest opcja z polskimi napisami.
To 10min wideo pokazuje co może się stać, gdy w wyborach nie będziemy (Rodacy) używać mózgu, a damy się oszukać ruSSkiej propagandzie z #tvrepublika.
#polityka #wybory #polska #rosja #nauka

https://www.youtube.com/watch?v=d8SgYZxVg4E
Zenzowaty - #Trump, mówi naukowcą "wypeidrdalać", a MY-EU zapraszamy wszystkich mądry...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
gramatykę i ortografię na poziomie podstawówki.

@revente: Kolego podstawówka to czasy minione, a ja zauważyłem, że najbardziej cisną z ort i gramatyką ci co nie mają nic prawdziwego do powiedzenia (batyry, kowalscy, suscy, berkowicze, szmateccy) i zostaje im tylko przpiyralneie się do innych. Błędy, każdy robi, ale sens chyba jest ważniejszy panJanie Młodek?
  • Odpowiedz
i zostaje im tylko przpiyralneie się do innych. Błędy, każdy robi, ale sens chyba jest ważniejszy panJanie Młodek?

Nakryłeś mnie. To ja - PanJan Młodek i się do ciebie przpiyralneim.
  • Odpowiedz
@Zenzowaty: człowieku, piszesz jak umysłowy kaleka i oczekujesz, że ktokolwiek rozumny będzie liczył się z twoim zdaniem? Jeżeli faktycznie podstawówka to dla ciebie czasu dawno minione, to mimo wszystko spróbuj odkopać podręczniki i się nad nimi pochylić. Nie martw się, gorzej na pewno nie będzie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Niggalke: W sobotę? To ty faktycznie panJan Młodek, że komunę i sobotnie lekcje pamiętasz. Najlepszego i CHWD Nawrockiemu i agenturze antypolskiej, która będzie na niego głosowała. Log off.
  • Odpowiedz
EU uruchomiła program dla wszystkich (docelowo z USA) naukowców o wartości 500 milionów euro w latach 2025-27 na badania naukowe.

Nałukofcy od DEI.
Dziękuję, postoję.
  • Odpowiedz