Aktywne Wpisy

27PHO1e2NIX2021 +546
Wracam po nocce pociągiem do domu. Starsza Pani zajęła moje miejsce. Mówię grzecznie
Odpowiedź Pani:
Przepraszam miejsce X, jest moje.
Odpowiedź Pani:
Ja mam miejsce Y i jest przez kogoś zajęte.

Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Jestem mocno uzależniony od nikotyny ale to mi się po prostu w pale nie mieści żeby potencjalny prezydent nie mógł wytrzymać te 2h i odwalał takie akcje...
To co? Jak przyjdzie jakaś poważniejsza rozmowa międzynarodowa to sobie krechę sypnie żeby mu się lepsza gadka wkręciła?
Brak słów na tego patusa i jego wyborców......
#wybory #polityka
źródło: temp_file1970844867363925545
Pobierzźródło: temp_file3925631711110276261
PobierzTo, co dzieje się w Polsce, to już nie tylko polityka – to bezwzględny eksperyment na społeczeństwie. Kaczyński i jego ludzie, wypuszczając na czołowe stanowiska takich ludzi jak Nawrocki, sprawdzają, jak daleko można przesuwać granice, jak wiele złego można zrobić, zanim społeczeństwo w końcu powie: dość. To gra na emocjach, na wytrzymałości, na obojętności.
Bo przecież chodzi o coś więcej niż tylko o personalia. Chodzi o to, czy Polacy pogodzą
@heheszek: zasadniczo nie ma większego znaczenia co to było, ale jakoś nie kupuję tej wersji ze snusem. On się zaraz po tym odchylił w taki sposób jak to robią ludzie bo walnięciu czegoś w nos (choć moja wiedza tutaj pochodzi głównie z filmów xD), a potem musiał popić i odkaszlnąć - czy wolno rozpuszczająca się saszetka pod dziąsłem powoduje taki efekt?