Wpis z mikrobloga

Nawrocki sobie snusa walnął pod dziąsło podczas debaty? xD

Jestem mocno uzależniony od nikotyny ale to mi się po prostu w pale nie mieści żeby potencjalny prezydent nie mógł wytrzymać te 2h i odwalał takie akcje...

To co? Jak przyjdzie jakaś poważniejsza rozmowa międzynarodowa to sobie krechę sypnie żeby mu się lepsza gadka wkręciła?

Brak słów na tego patusa i jego wyborców......

#wybory #polityka
heheszek - Nawrocki sobie snusa walnął pod dziąsło podczas debaty? xD

Jestem mocno u...

źródło: temp_file1970844867363925545

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heheszek:
To, co dzieje się w Polsce, to już nie tylko polityka – to bezwzględny eksperyment na społeczeństwie. Kaczyński i jego ludzie, wypuszczając na czołowe stanowiska takich ludzi jak Nawrocki, sprawdzają, jak daleko można przesuwać granice, jak wiele złego można zrobić, zanim społeczeństwo w końcu powie: dość. To gra na emocjach, na wytrzymałości, na obojętności.

Bo przecież chodzi o coś więcej niż tylko o personalia. Chodzi o to, czy Polacy pogodzą
  • Odpowiedz
  • 1
@heheszek to było przemyślane. Specjalnie zrobił taki dziwny ruch jakby coś wciągał. Ludzie to komentują a Karolek dzisiaj już rozpowiada, żeby zrobić testy antynarkotykowe
  • Odpowiedz
Nawrocki sobie snusa walnął pod dziąsło podczas debaty? xD

@heheszek: zasadniczo nie ma większego znaczenia co to było, ale jakoś nie kupuję tej wersji ze snusem. On się zaraz po tym odchylił w taki sposób jak to robią ludzie bo walnięciu czegoś w nos (choć moja wiedza tutaj pochodzi głównie z filmów xD), a potem musiał popić i odkaszlnąć - czy wolno rozpuszczająca się saszetka pod dziąsłem powoduje taki efekt?
  • Odpowiedz