Aktywne Wpisy

kaj-knut +1
Na wypoku dalej funkcjonuje nocna?

Dziś w #tanow zginął motocyklista. Upadając skosił znak drogowy. Foto mam nadzieję że da co niektórym do myślenia. #motocykle #polskiedrogi #wypadek
źródło: 1000020760
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000020760
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@mac4333: Którą ustawę powinien podpisać Duda zamiast zawetowania podczas ostaniego 1,5 roku rządów Tuska?
Pytam bo widzę na https://www.prezydent.pl/prawo/ustawy-podpisane więcej ustaw niż mogę zliczyć.
Usuwam propagandę pisowską, bo nie będę tego legitymizował - wasze profile są wystarczającym śmietnikiem.
Ps. właśnie tacy jak wy utwierdzają mnie w przekonaniu, że po zakończeniu edukacji przez mojego syna nastąpi jego eksport na zachód. Szkoda jego życia z takimi szkodnikami, jak wy.
O czym Ty bredzisz. W 2027 niemal na pewno wygrywa PiS w parlamentarnych, wszystko na to wskazuje. I nawet prezydent Trzaskowski nie będzie w staniu uratować aktualnego rządu niestety.
Wygrana Nawrockiego to prawdodpobnie jedynie przyspieszenie zwycięstwa Pisu w wyborach.
@mac4333: ni uja się nie zgadzamy, ale biorąc pod uwagę alternatywę to choćby mi odrąbali nogi to doczołgam się do urny i na niego zagłosuję