Wpis z mikrobloga

@matador74 p--------z poważnie o kurde a za co w ogóle,w sumie się mogę domyślić,tą akcja z ubraniami z pck, przecież wystarczy zgłoszenie prawne że kradzież i po koncie, ale z niego mega dzban żeby to wysyłać do yt,w sumie po drugim banie już koniec z nim na yt
  • Odpowiedz
@beer_man po drugim banie jak to będzie na np wizerunek jak dostał magical to nie takie proste,poza tym od początku wszystko suby, zasięgi itd...przeciez to teraz miał na słupa przecież nie na siebie.
  • Odpowiedz
p--------z poważnie o kurde a za co w ogóle,w sumie się mogę domyślić,tą akcja z ubraniami z pck

@Arnoldwszywka: niekoniecznie, moze za te ostatnie filmy gdzie ich nagrywał czesto mocno sponiewieranych, zaszczanych, życzliwi pozgłaszali za znęcanie, upokarzanie itp

ale jutub z tym jest bardzo wybiórczy, kanał mlecznego człowieka przez lata zgłaszało tysiące ludzi i nadal nie spadł
  • Odpowiedz
@Ksemidesdelos no właśnie,ja stawiam na to z PCK przecież to nagranie czystej kradzieży,nawet na pojemnikach jest napisane,na mlecznym nie było takich ujęć no rudy cenzurował bo ma nieco więcej mózgu niż papardela, zgłoszenie setek na podany przez ciebie punkt regulaminu to nic jak jedno prawne
  • Odpowiedz
ma nieco więcej mózgu niż papardela

@Arnoldwszywka: najnowsze produkcje z Ełku też miały sporo cięć, zresztą on juz na tym kanale od miesięcy sam nie montował, zatrudniał ludzi od montowania filmów dlatego tak szybko wrzucał odcinki
  • Odpowiedz
@Arnoldwszywka: Teraz jeszcze dojdzie włamanie i kradzieże w nowej melinie bo chyba nie wierzycie, że ktoś im to serio udostępnił, poza tym jeszcze kradzież roweru przez cyklopa, nazbiera się tego. A kto jest świadkiem przestępstwa i tego nie zgłasza to cóż...też będzie pociągnięty do odpowiedzialności.
  • Odpowiedz
@Ksemidesdelos to widocznie edytor chciał podwyżkę i zrobił na złość że mu nie dopłacił 🤣

Teraz reakcja całej tej gustafgustaf,i innych grazynek,co one teraz będą oglądać?i kogo wychwalać jaki jest dobry i dobre ma serce bo lubi zwierzęta, hitler też lubił 😄
  • Odpowiedz