Wpis z mikrobloga

Gdzie to gruzowanie Nawrockiego widzieliście? Dla mnie Trzaskowski właśnie p-------ł wybory. Czekam na copium w komentarzach.
#wybory #debata
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cinu4: doktor historii nie wie kiedy zaczęła sie wojna na Ukrainie? Powoluje się na daty najbliższych wizyt na do psychiatry dziecięcego, ktore nie są prawdą? Pyta o Warszawę a później ma pretensję, że Trzaskowski mówi o niej. Nie potrafi odwołać sie do decyzji PiS, bo argumentuje, że wtedy był prezesem ipn. Mam dalej wymieniać?
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@Green81 ja staram się wejść w skórę przeciętnego Polaka, który zapamięta pedofila, atakowanie Brauna, sympatyzowanie z Sorosem I ruchami lewicowymi, wspomnienie o niewygodnym ostatnim pokoleniu i sztuczną mimikę twarzy niepokrywajacą się z tym co mówi.
  • Odpowiedz
@cinu4: no to dlaczego zapominasz o sztucznym uśmiechu Nawrockiego, który wygladal jak szczękościsk, tego, że kolejny raz przyznaje się do ustawek kibolskich
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@Green81 znam mimikę obu Panów, bardzo mi się rzuciła w oczy sztuczność Trzaskowskiego który śmiał się mówiąc o rzeczach poważnych. Nawrocki nie rzucił mi się tak w oczy choć też był sztuczny.
  • Odpowiedz