Wpis z mikrobloga

@mmenelica: No wypada lepiej, kilka razy pokazał już że Nawrocki nie ma pojecia o niczym. No i juz dwa razy zaprzeczył wczorajszym słowom u mentzena z prywatyzacja służbą zdrowia i z tym ze zielony ład ot wina PO. Nie wie też kiedy wojna wybuchła, nie potrafi liczyć xD
  • Odpowiedz
@mmenelica: Ja ich oglądam zwracając uwagę jak radzą sobie ze stresem i jak dobierają słowa. Bo nie oszukujmy się, prezydent ma się dobrze reprezentować. Z tego co wyłapałam to gestykulacje i iloś pitej wody na korzyć Trzaskowskiego :)
  • Odpowiedz
@mmenelica Miałem nie głosować i widzę remis. Trzask leci tylko agresywnym Hołownią i tekstami "pan kłamie", "pan nic nie wie". Nałroki lepiej niż się spodziewałem, ale przekaz zbytnio wyuczony i mało swobodny.
  • Odpowiedz
@mmenelica: wypadł lepiej, co najmniej prezentacyjne. Był agresywny żywy, miał swą opinię. Nawrocki ma tyle na siebie, że ślepy jest w stanie w coś walnąć co uderzy w Nawro.

Merytorycznie obaj dno.

Kto wygrał? Zobaczymy, ale... skreślanie 6% u Brauna może zaboleć Trzaskowskiego, gdy mu zabraknie 0,1%... Zaś Nawrocki gra pod Mentzena, ale... najgłupsi to kupią...

Ja zostaje w domu raczej, czemu, bym musiał się dłużej rozpisać, ale dla mnie
  • Odpowiedz
@mmenelica: w wielu kwestiach Nawrocki mówił, że zrobi coś, co zostało zrobione, np.zablokuje napływ zboża (już zablokowane), że zdobył mikroczipy (postanowienie było zanim polecial do USA), odrzuci zielony ład (obecnie odrzucony), a potem dodał, że będzie walczył o ekshumacje, co skwitował Trzaskowski, że to już się dzieje, na co Nawrocki odpowiedział, że zaczęło się wcześniej nawet, wiec tez sobie zaprzeczył. Ogólnie błądził, ale i tak niewielu takie szczegóły wyłapie.
Trzaskowski
  • Odpowiedz
@Bialaherbata: co do tego skreslania 6% Brauna to trzeba pamietac o tym ze szanse na podebranie chociaz ich czesci sa raczej niewielekie. Ciezko mi sobie wyobrazic kogos kto w 1 dal Brauna a w 2 Trzaska, natomiast koszty takiego zwortu w kierunku Brauna moglyby byc o wiele wieksze. Znam kilka osob ktore w pierwszej turze nie glosowaly "bo bez sensu", maja poglady raczej "europejsko-liberalne" i mysla o tym zeby isc
  • Odpowiedz
@Lyme: Zgadzam się, chociaż te 6% mógł zachęcić do Nawrockiego. Mentzenowi nie udało się wziąć tych 6%, więc była duża szansa (i nadal jest), że te 6% pozostanie bierne. Mnie osobiście boli, że ma w swoim wielkim zadku Trzask tych 6% wyborców, to nie są 3 osoby na krzyż, a Polacy...
Pytanie, czy ta strategia jest dobra i jak dobra, jeśli zmobilizuję te 6% do pójścia na wybory przeciwko niemu
  • Odpowiedz