Wpis z mikrobloga

#kalistenika #streetworkout #silownia #mikrokoksy i #jazonworkout do czarnolistowania
Totalne gigachady i sigmy wśród stacjonarnych poręczy od @steel_works
Jak ktoś szuka to polecam. Wysokie- nie trzeba nóg uginać przy dipach. Grube- 42mm średnicy z tego co pamiętam, chyba się z takimi nie spotkałem nigdzie. zazwyczaj są bardzo cienkie i wrzynające się w dłoń.
Z czystym sumieniem polecam jak ma się miejsce na takie giganty, naprawdę solidna robota :D
Jazon - #kalistenika #streetworkout #silownia #mikrokoksy i #jazonworkout do czarnoli...

źródło: IMG-20250521-203956-405

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Polecam Zipro 137 cm i jeszcze możxna się podciągać jeśli nie masz wysokiego wzrostu, tak do 175 cm. Nie tak dawno płaciłem 249 złotych.
  • Odpowiedz
  • 0
@mozodo: a to nawet nie mogę znaleźć takich szczerze mówiąc na necie żeby sobie zerknąć jak one wyglądają i porównać xd
  • Odpowiedz
  • 3
@mozodo: takie konstrukcje to są o kant c---a potłuc xd to się kupuje jak masz w planach zmianę życia o 180 stopni za pomocą treningów, a jedyne co osiągasz to -299zł na koncie, kilka treningów w domowym zaciszu, niepraktyczny złom zajmujący miejsce w domu xd pianka na drążku i uchwytach, mała średnica, defaultowy rozstaw wymuszony przez producenta, zapewne niewygodny i niepraktyczny, maksymalny udźwig 150kg, więc do casualowo treningu, o stabilności
  • Odpowiedz
Zarówno podciąganie i dipy ćwiczy mi się dobrze i jest stabilnie. Oczywiście nie przekraczam 80 kg, więc nie jest to sprzęt dla każdego. Ma swoje wady, ale za cenę jaką zapłaciłem jest pozytywnie. Reasumując, są lepsze, i droższe konstrukcje, ale dla amatora nie za wysokiego i szczupłego jest ekonomicznie.
  • Odpowiedz
@Jazon: wszystkie nie połączone ze sobą są niestabilne i tak w porównaniu do złączonych, ja mam kupione z 15 lat temu takie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@elsajko: te mają tak solidne podstawy, że nawet z większym ciężarem bym się tu nie bał wchodzić, a niedługo będę nagrywki na nich robił ze staniem na rękach, stradle planche, front leverem itp itd xd
  • Odpowiedz
@Jazon: no jak masz dużą siłę to utrzymasz je w stabilnej pozycji, nie wątpie, mi się trzesą czasem łapy lub za bardzo je odchylam na boki jak sie opuszczam w dipach i byłoby niebepziecznie:)
  • Odpowiedz