#polityka #wybory Wybierając naszego kandydata pamiętajmy o wszystkich jego sukcesach z ostatnich 16 lat. Aby pomóc w przypomnieniu wszystkich sukcesów oto poniższa infografika zrobiona przez ekspertów z WKP Analitycs
@kfpwa: Rozpierala mnie, że między bandytami z wykształceniem podstawowym niepełnym, bił się magister, a później Doktor XDDD
Wgl jak te ustawki wyglądają? Na innym, portalu przeczytałem, ile dokładnie trwała walka i że rozeszli się do autokaru. Jakiś sędzia tam jest? Już pominę, że nikt nie zauwazyl, że jakiś doktorek ma obitą gębę na uniwerku?
@kfpwa: co do ścieżki Nawrockiego raczej zastrzeżeń niema ale co do Trzaskowskiego to jeszcze dużo po drodze brakuję. Obsadzanie znajomych w zarządach spółek miejskich, rozstrzyganie przetargów bez przetargów, niegospodarność budżetem miasta, organizacja spotkań młodzieży finansowane z za granicy by zataić kampanię i jeszcze trochę tam po drodze tego było.
Wybierając naszego kandydata pamiętajmy o wszystkich jego sukcesach z ostatnich 16 lat. Aby pomóc w przypomnieniu wszystkich sukcesów oto poniższa infografika zrobiona przez ekspertów z WKP Analitycs
źródło: Jak zostać prezydentem
PobierzWgl jak te ustawki wyglądają? Na innym, portalu przeczytałem, ile dokładnie trwała walka i że rozeszli się do autokaru. Jakiś sędzia tam jest?
Już pominę, że nikt nie zauwazyl, że jakiś doktorek ma obitą gębę na uniwerku?