Wpis z mikrobloga

w #kaczordonald w 1999 dodali zabawkę mającą poziomicę/lusterko/lupę/kompas i nóż. co prawda plastikowy, ale można było nim skrobać patyki.
w dzisiejszych czasach by to przeszlo, czy były lament, że wyposaża się smyki w b--ń i będzie fala dźgających nożowników?
#nostalgia
Incel_Core2Duo - w #kaczordonald w 1999 dodali zabawkę mającą poziomicę/lusterko/lupę...

źródło: KD1999_27

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czteroch: No, przez całe dwa. W pierwszym była obudowa i kompas a w drugim nożyk i lupa z dalmierzem. Byłem wtedy na koloniach i najpierw mi się popsuł, a potem ktoś mi go gwizdnął z szafki. Mam nadzieję, że teraz masz alimenty, trypla albo ciężkie uzależnienie od mety kradzieju. Chuju.
  • Odpowiedz
w 1999 dodali zabawkę mającą poziomicę/lusterko/lupę/kompas i nóż. co prawda plastikowy, ale można było nim skrobać patyki.

w dzisiejszych czasach by to przeszlo, czy były lament, że wyposaża się smyki w b--ń i będzie fala dźgających nożowników?

@Incel_Core2Duo: Ogólnie nie wiem czy ktoś zauważył, dzieciaki na wycieczkach szkolnych normalnie kupowały jakieś noże, scyzoryki, sztylety i katany jako ''pamiątki'' jakoś nikt sobie tym krzywdy nie robił raczej. Swoją drogą lubiłem jako
  • Odpowiedz