Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Czy 14 000 zł brutto to wystarczająca pensja w Krakowie? Ⓘ
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.

Markotny_Marek +940

@LoginZeStali: bo straszeni gejami to jest cos co pisowi wygralo takze poprzednie wybory prezydenckie. idologia lgbt, do prostaków to trafia.
Gadacie o tęczy 1000 razy częściej niż Trzaskowski
to Ty nie znasz polskiej palety kolorów? xD
źródło: polish-color-palette-november-edition-v0-7q804el9a23e1
Pobierzźródło: 1000051175
Pobierz@mirek63479: a co jest tęczowego w Trzaskowskim?
Precz z geniuszem Europy
Farmazońskim i szatańskim!
My o jedno tylko szlemy
Modły ku niebu z
@LoginZeStali: Najzabawniejszy w tym jest to że większość co się d--------a do tęczy to katolickie przygłupy które niejako obrażają swoją religię - tęcza jest symbolem przymierza z bogiem.
@LoginZeStali: usmiech to nie jest rzecz godna prawdziwego Polaka katolika, patrioty z Polski ¯\(ツ)/¯
Finalnie Trzaskowski > Nawrocki.