Aktywne Wpisy
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

annlupin +11
śpicie jusz?

źródło: annlupin09823
Pobierz
@Poemat: Nie ma jeszcze nic, bo wcześniej temat olano, ale spróbować nie zaszkodzi.
Rozumiem, że jak ktoś w 1 dzień zrobi projekt, to przez miesiąc będzie odrzucany do poprawki?
A na końcu "a to był jakiś wyścig? nie wiem, bo nie czytam maili ani grup"
A co mi tam. Telefonu się boję, ale
@wujekwichura: to jakaś konkretna usługa? bo nie widzę na stronie
🏭 takich producentów jest pełno
📝 zanim temat przejdzie całą biurokrację, minie tydzień
🎨 projekt to też minimum tydzień (nikt tego za darmo nie zrobi, chyba że ja w weekend, a nie ma szablonu)
🚫 jeśli producent ma moce przerobowe, to będzie to odzież niskiej jakości i nikt nie będzie chciał w tym jeździć
@melba: Masz z nimi jakieś doświadczenie?
- gotowe koszulki z nadrukiem - nie będzie to wyglądać profesjonalnie
- zagraniczna firma, ale nie mam pojęcia na temat jakości
Sztuczna inteligencja znalazła:
Czas realizacji zamówienia na profesjonalne stroje kolarskie na zamówienie (z pełnym,
Na zimę są lepiej wykonane, te na lato są okej - mówię o jakości.
Co do użytkowana nie miałem problemów. Krótkie spodenki mam od nich bez wkładki.
Nie dziwie sie ludziom u ciebie, ze nie chce im sie doplacac za brandowane stroje.
Z mojego punktu widzenia albo place pelna cene i mam fajny kit albo brandowany i dostaje go gratis.
Nie bede kogos reklamowac i za to jeszcze placic.
@wujekwichura: Z naszej firmy zrobiło się duże korpo i nie wiadomo, do kogo pisać. Kiedyś jedna laska stwierdziła, że budżetu nie ma (ani na wpisowe, ani na koszulki), ostatnio inna laska, że sprawdzi, co się da zrobić, ale z dnia na dzień poszła na urlop, jej przełożona nie odpisuje, a jest jeszcze kilka działów powiązanych