Pozbywam się części biblioteki i z tego powodu postanowiłem zrobić #rozdajo 16 książek
Zasady rozdajo: 1. Zielonki out. 2. Każda osoba może wybrać maksymalnie 2 książki. Wylosowanych zostanie 8 osób. 3. Przesyłki są na mój koszt. 3. Zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu napisz tytuły 2 książek, jakie chciałbyś otrzymać. 4. Losowanie odbędzie się przez Mirko Los. 5. Po losowaniu zwycięzcy zostaną ogłoszeni w nowym wpisie na Mirko. Dodatkowo skontaktuję się z nimi w prywatnych wiadomościach. 6. Kolejność losowania wyznaczy pierwszeństwo rezerwacji książek. Jeżeli książka (lub książki), które wybrałeś, została już rozdana, w wiadomości prywatnej zaproponuję Ci inne dostępne tytuły. 7. Data i godzina losowania: 20:00 24.05.2025 (sobota)
@tigitall: Dwie pozycje Niziurskiego, Sposób na Alcybiadesa oraz Klejnoty Śmierci czyli Tajemnica Awaramisów. Ciekawe, bo ta książka powszechniej występuje pod tytułem: "Awantury kosmiczne" - jestem ciekawy jakie są różnice w treści
Zasady rozdajo:
1. Zielonki out.
2. Każda osoba może wybrać maksymalnie 2 książki. Wylosowanych zostanie 8 osób.
3. Przesyłki są na mój koszt.
3. Zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu napisz tytuły 2 książek, jakie chciałbyś otrzymać.
4. Losowanie odbędzie się przez Mirko Los.
5. Po losowaniu zwycięzcy zostaną ogłoszeni w nowym wpisie na Mirko. Dodatkowo skontaktuję się z nimi w prywatnych wiadomościach.
6. Kolejność losowania wyznaczy pierwszeństwo rezerwacji książek. Jeżeli książka (lub książki), które wybrałeś, została już rozdana, w wiadomości prywatnej zaproponuję Ci inne dostępne tytuły.
7. Data i godzina losowania: 20:00 24.05.2025 (sobota)
Drugie zdjęcie książek jest w komentarzu.
źródło: kolaz12
Pobierzźródło: kolaz4
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 24 maja 2025 - 20:00
Liczba zwycięzców: 8
Nie chce ksiazek, bo jestem za glupi na ich czytanie i sie szybko mecze.
Ale zacna i inicjatywe docenic nalezy.
Plus także uwzględniony, więc teraz można mnie legalnie "wylosować"
Poproszę Dlaczego piloci Kamikadze zakładają hełmy.