Aktywne Wpisy

SepulkoZnawca +214
Mirki, Mirabelki i osoby Mirabelskie. Pijcie ze mną kompot albo płyn do konserwacji zwłok. Obudziłem się dziś jako starzec. Wszystkich pulsujących zawołam kiedy podwoję ten wynik. Jeśli oczywiście ten portal przeżyje. Bo ja napewno przecież nie raz mi sto lat śpiewali.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
chrupki_z_zupki +99

@Kornik885 gdzie wy mieszkacie, że niczego bliżej nie było?
Małe miasto organizowało imprezę, najechało się tych parchów z większych miast. Pomylili go z kimś - tak na koniec któryś rzucił takim tekstem.Brat przekuł to doświadczenie w nienawiść - został policjantem ( ͡º ͜ʖ͡º). Z ciekawostek - to bydło drące mordę o honorze i
źródło: wtb
PobierzTerror wprowadzali i nie mogliśmy potem jako dzieciaki chodzić po innych osiedlach bo każdy się bał dostać.
Strasznie nie lubiłam tych ludzi i cieszyłam się jak powyjeżdżali zza granice bo potem
Czułem się bezpieczniej w niektórych afrykańskich slumsach, niż na osiedlach po przeciwnej stronie własnego miasta w latach 90. i 00. właśnie przez takie bezwartościowe śmieci ludzkie jak Batyr i jego honorowi koledzy.
@Kornik885: Twój stary był zaatakowany wielu na jednego, co jak dobrze mówisz jest zezwierzeńceniem. Nie ma żadnych dowodów, że Karol Nawrocki atakował Wielu na Jednego, jest za to publicznie wiadomo, że brał udział w honorowych walkach 70 na 70, gdzie obie grupy dobrowolnie brały w tym udział bez sprzętu.
Po
@WykopGwalciWolnoscSlowa: śmiesznie to wygląda, gdy słowa powyżej to też projekcja, tylko pozytywna XD
XDDD
@Niebadzksieciem: na czym polega moja projekcja, co jest złego w walce kibolskiej 70 vs 70 gdy wszyscy godzą się na warunki i idą walczyć gdzieś do lasu, gdzie nie ma innych ludzi?
@Kornik885: niestety jedynie intelektualnego pisowskiego marginesu jak @MeAndTwojStary5
Tak jak zarzucasz innym że robią projekcje złych intencji Nawrockiemu bez żadnych dowodów, tak tu bez żadnych dowodów robisz projekcie że robił to w sposób szlachetny oraz honorowy, pomimo wielu przesłanek że honorowo to ten kandydat adjust site now zachowuje (vide sprawa mieszkania pana Jerzego)
@lewoprawo: no stąd właśnie że chodzą na jasną górę, a każdy co tam dobrowolnie przychodzi to "swój"
@WykopGwalciWolnoscSlowa: "Trust me bro" od kolesia, którego przyłapani już kilkukrotnie na kłamstwie w sprawie kawalerki Pana Jerzego. Poważne i wiarygodne źródło, nie ma co XD