Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kornik885 kibole to zawsze byly j----e bezmózgi i bandziory i nic tego nie zmieni. Jestem rocznik 90, ale doskonale pamietam takie sytuacje, kradzieże, pobicia, napady, rozróby. Najgorsze, ze wielu ludzi się takim czymś zachwyca i uważa, ze to prawdziwi patrioci xd. Szkoda, ze na wojnie pierwsi od wroga by grabili i gwałcili. To umysłowe dno. Do dzisiaj jak widzę ludzi jarających sie jakimś lokalnym klubem to od razu mam przed oczami
  • Odpowiedz
  • 23
@Kornik885 Wiem jaka to trauma. Brat, który nie był fanem piłki nożnej i nikomu nie kibicował - został napadnięty przez te zwierzęta.
Małe miasto organizowało imprezę, najechało się tych parchów z większych miast. Pomylili go z kimś - tak na koniec któryś rzucił takim tekstem.Brat przekuł to doświadczenie w nienawiść - został policjantem ( ͡º ͜ʖ͡º). Z ciekawostek - to bydło drące mordę o honorze i
  • Odpowiedz
  • 16
@Kornik885: Na szczęście nie znam tych historii bo byłam małym dzieciakiem, ale nigdy nie zapomnę jak miałam kilka lat i się nastolatkowie szli prać z kimś kto przyszedł na osiedle bo miał inne barwy klubu. Z pałkami, kijami etc.
Terror wprowadzali i nie mogliśmy potem jako dzieciaki chodzić po innych osiedlach bo każdy się bał dostać.
Strasznie nie lubiłam tych ludzi i cieszyłam się jak powyjeżdżali zza granice bo potem
  • Odpowiedz
  • 14
@Kornik885: jak to przecież to są tacy honorowi ludzie. Wcale nie było tak, że katowano zwykłych przechodniów, bo spacerowali złą stroną ulicy, albo nie tym osiedlem co trzeba, albo się tym p*erdolonym troglodytom po prostu coś nie spodobało.

Czułem się bezpieczniej w niektórych afrykańskich slumsach, niż na osiedlach po przeciwnej stronie własnego miasta w latach 90. i 00. właśnie przez takie bezwartościowe śmieci ludzkie jak Batyr i jego honorowi koledzy.
  • Odpowiedz
Takie to były czasy i niech nikt nie romantyzuje tego środowiska stadnych, agresywnych zwierząt. Takie korzenie ma najprawdopodobniej Karol Nawrocki

@Kornik885: Twój stary był zaatakowany wielu na jednego, co jak dobrze mówisz jest zezwierzeńceniem. Nie ma żadnych dowodów, że Karol Nawrocki atakował Wielu na Jednego, jest za to publicznie wiadomo, że brał udział w honorowych walkach 70 na 70, gdzie obie grupy dobrowolnie brały w tym udział bez sprzętu.

Po
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa: na tym że nie ma dowodu że Karol Nawrocki brał udział w tych "ustawkach" w szlachetny i honorowy sposób.

Tak jak zarzucasz innym że robią projekcje złych intencji Nawrockiemu bez żadnych dowodów, tak tu bez żadnych dowodów robisz projekcie że robił to w sposób szlachetny oraz honorowy, pomimo wielu przesłanek że honorowo to ten kandydat adjust site now zachowuje (vide sprawa mieszkania pana Jerzego)
  • Odpowiedz
jakim cudem w ogóle wytworzył się ten idiotyczny mit, że kibole to jakieś dobre chłopaki, co w przerwach między pielgrzymkami na Jasną Górę obronią nas przed lewactwem i imigrantami.

@lewoprawo: no stąd właśnie że chodzą na jasną górę, a każdy co tam dobrowolnie przychodzi to "swój"
  • Odpowiedz