Wpis z mikrobloga

Ludziom bardziej przeszkadza to ze Trzaskowski uczesniczyl w marszach rownosci niz to ze jego kontrkandydat uczestniczyl w ustawkach kibolskich.

Rozumiecie w jakim my p-------m kraju zyjemy? Czyli jak wedle stereotypu, Polak szczesliwy jak inny Polak nieszczesliwy.

#polityka #debata #wybory y #bekazpisu
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@why1sthat to że się bił w tych ustawkach to mi zwisa ale już to że wyłudzil mieszkanie dyskwalifikuje go jako prezydenta.Mam nadzieję że będzie normalne śledztwo w tej sprawie.
  • Odpowiedz
@why1sthat: to jest bardziej złożone niż się wydaję, duża część betonu jest trzymana z dala od takich informacji, założę się że większość leśnych dziadków głosujących na pis nie ma bladego pojęcia kim był Tadeusz Batyr.
  • Odpowiedz
@Rajbond: dobrze rozumiem że pytasz dlaczego ktoś może nie chcieć na osobę mającą istotny wpływ na funkcjonowanie państwa i odpowiedzialną za reprezentację na arenie międzynarodowej kogoś, kto wolny czas spędza n-----------c się z innymi patusami dla sportu? XD
  • Odpowiedz
@why1sthat: Mnie to już zaczyna śmieszyć, że co by nie wyciekło z przeszłości Nawrockiego, to jest zbijane argumentem że przecież Trzaskowski chodził na tęczowe marsze.

Tyle było nabijania się z Lewicy, że z LGBT robi najważniejszy temat polityczny. A okazuje się, że tak naprawdę to jest najważniejsza kwestia dla konserw i zawsze zagłosują przeciwko prezydentowi wspierającemu LGBT, niezależnie od tego co by o---------ł jego konkurent.
Nic innego nie ma znaczenia,
  • Odpowiedz
Tak w sumie czemu jedno i drugie miałoby komukolwiek przeszkadzać?

@Rajbond: bo za udział w ustawce jest paragraf? Art 158 kk, zagrożenie karą do lat 3. Za udział w legalnym marszu sankcji karnych nie ma.
  • Odpowiedz
@lewoprawo jak u kacapów gdzie usprawiedliwiają agresję na Ukrainę m.in. walką z LGBT. Ci ludzie mienią się katolikami, gdzie Katechizm Kościoła Katolickiego wprost pisze, że ludzie o odmiennych orientacjach seksualnych powinni być otoczeni takim samym szacunkiem jak wszyscy inni ludzie.
  • Odpowiedz
@Kj5s6f2dk7s54o: Na po cichu przeprowadzoną aborcję też jest teraz paragraf a czy to jest powód żeby bezmyślnie ten paragraf popierać? Kogo to w sumie obchodzi że grupa ludzi lubi sobie dla sportu dać po mordzie innej takiej samej grupie ludzi.
Z resztą te jego ustawki to jest sprawa sprzed 16 lat i każdy miałby to w dupie gdyby nie kampania wyborcza gdzie wyciąga się każdą pierdołę aby tylko developerski Rafałek
  • Odpowiedz
@why1sthat: Nie popieram ani jednego kandydata ani drugiego. Najbardziej co zarzucam p. Trzaskowskiemu, to uporczywe realizowanie celów zrównoważonego rozwoju (Agenda 2030), ale o tym część z was dopiero jorgnie się za jakiś czas, teraz są to teorie spiskowe z TikToka.
  • Odpowiedz
@why1sthat: masz rację, mi z rana moderacja usunęła post w którym tylko napisałam że bratowa dlatego głosuję na nawrockiego, że braun, pis i mentzen to ruskie szpiegi i skoro ludzie nie rozumieją co się dzieje to lepiej zaorac Polskę. Usunęli dlatego że post zaczął zdobywać popularność
  • Odpowiedz
ogo to w sumie obchodzi że grupa ludzi lubi sobie dla sportu dać po mordzie innej takiej samej grupie ludzi.

@Rajbond: Naprawdę uważasz, że człowiek lejący się po mordzie z innymi kibolami nadaje się na jakiekolwiek stanowisko państwowe?
  • Odpowiedz
@why1sthat: mnie też zastanawia że wiele osób mówi że nie zagłosuje na Trzaskowskiego, bo Tusk, bo tęczowe marsze czy kibel za 600k...ale w przypadku Nawrockiego jest to "byle nie Czaskowki" - tyle.
  • Odpowiedz
  • 3
@why1sthat ustawki kibolskie nikomu nie szkodza poza nimi samymi, tluka sie w lesie, a marsz rownosci...
niefajnie sie oglada calujacych sie typow, jakies wyuzdane stroje, oblesne
  • Odpowiedz
@why1sthat śmieszy mnie to, że od dziecka słyszałem na religii że na tym złym zachodzie chłop z chłopem za rękę po ulicy chodzi a jak pojechałem w końcu na ten zachód i zobaczyłem jak chodzi chłop z chłopem za rękę to nikt na ulicy na to nie zwracał uwagi, dzieci nie płakały, zwierzęta nie zdychały
  • Odpowiedz