Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +153
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +10
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

@DzonySiara: gminę, nie dziadka. chodziło o sprywatyzowanie lokalu samorządu z bonifikatą. Bez Nawrockiego dziadek by po prostu mieszkał w lokalu gminy i zdychał z głodu nie mogąc opłacić czynszu
@stan-tookie-1: no zajebistą łaske mu zrobił bez kitu xD
@OCIEBATON: Passat w TDI na podjeździe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stan-tookie-1: ciekawe w temacie reprywatyzacji, czy to powtórzysz - bo to jest ten sam argument. Byli cwaniacy, którzy kupowali od ludzi za kilkanaście tysięcy i odzyskiwali nieruchomości warte miliony, a ludzie zrzucają winę na HGW.
A motłoch i hołota dalej chce "trzaskac" czyli robic gale
To mnie nie dotyczy gwałcenie dzieci bo nie jestem dzieckiem i niech zalegalizują to ( ͡º ͜ʖ͡º)
I jak ma być w Polsce dobrze jak takie głąby kapuściane mają prawo głosu