Aktywne Wpisy

Afrobiker +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@QuaVeve: @SmutnoMi @Ketoprofen mnie bardziej do Nawrockiego przekonuja wyborcy Trzaskowskiego tacy jak ten wyżej na przykład.
Na wybory nie jadę bo mam godzinę drogi do lokalu i szkoda mi paliwa i czasu na takie wybory
@Marktrel299: jeden i drugi twierdzi, że nie poprze dopłat dla deweloperów (ile warte są ich deklaracje to inny temat).
@SmutnoMi: Ale konflikt między rządem a prezydentem realnie zmniejsza szanse na przepchnięcie tego.
@Marktrel299: Tusk rządzi w koalicji i tak potrzebuje koalicjantów do przepchnięcia projektów. Po 2 prezydent może se zawetować ale potem wystarczy puścić ustawę przez senat. Doucz się
Jeśli w sobotę zadeklaruje coś konkretnego typu: w ciągu najbliższych dni zlikwiduje strefę wykluczenia lub np. w ciągu 30 dni prezydentury zlikwiduję tymczasowy podatek belki (mieli to w planach jako partia) to ma mój głos.
źródło: 9167962434c5886e56d30913c500ee6cbb7bb291e64b1a0e9abf6091fd991063
Pobierzhttps://www.infor.pl/twoje-pieniadze/oszczednosci/6940712,idzie-ratunek-dla-naszych-oszczednosci-ministerstwo-zapowiada-zmiany.html
Konkretna deklaracja u Mentzena, to myślę że przekona znaczną część, w tym mnie.